Klantcase Originals


Originals is een detacheringsbureau gevestigd in Den Haag en beschikt over meer dan 10 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Dankzij het solide netwerk van communicatieprofessionals kunnen klanten van Orginals rekenen op deskundig advies en worden ze dagelijks geholpen door het team van ervaren bemiddelaars. De medewerkers van Originals staan bekend om hun inzicht en inlevingsvermogen en adviseren organisaties bij het realiseren van hun communicatieambities. Originals bemiddelt voor de inzet van een specialist of een team van specialisten, met een tijdelijke of vaste aanstelling.

Marco van Zanten: “Het komt regelmatig voor dat een kandidaat die wij bemiddeld hebben bij een organisatie, later onze opdrachtgever wordt. Een mooier compliment kun je niet krijgen. Het laat goed zien dat wij investeren in langetermijnrelaties, gebaseerd op vertrouwen, samenwerking en échte aandacht.

Online urenregistratie
Ik was voor Originals op zoek naar een applicatie waarmee onze externe medewerkers online hun uren kunnen invoeren en waarmee, na controle van onze kant, de opdrachtgevers deze uren online kunnen accorderen. Het liefst een gebruiksvriendelijke omgeving die ook enigszins aansluit bij onze huisstijl, we zijn immers een bedrijf in de communicatiebranche.

Demo account
Na mijn oriëntatie kwam ik uiteindelijk bij Yoobi terecht. Ik heb een demonstratie van de software gekregen en dit gaf mij een goede eerste indruk. Vervolgens zijn we met een paar medewerkers in een proefaccount gaan werken en hebben we ervaren dat het Yoobi gemakkelijk in het gebruik is.

Inzicht
Sinds maart 2016 werken wij met Yoobi. Het is fijn dat de medewerkers en de klanten van Originals alles online kunnen invullen, wanneer hun dat uit komt. Geen werkbriefjes of urenstaten meer, maar via de app. De verantwoordelijke projectmanager krijgt de uren automatisch aangeboden voor akkoord. Na het goed- of afkeuren staan de uren klaar voor doorbelasting en kan er een factuur opgemaakt worden.

Ik beschik over een volledig overzicht van openstaande en geaccordeerde uren, van medewerkers en opdrachtgevers. Het voordeel van Yoobi is ook dat ik niets meer hoeft af te drukken of te scannen. Zo zijn we digitaal van begin tot het eind”.

Meer informatie
Wil je meer weten over de dienstverlening van Orginals, breng dan een bezoek aan de website. Om ook een proefaccount van Yoobi te ontvangen kun je je hier onder aanmelden. 

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
 • Gepubliceerd op:
  25-10-2016
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  19-09-2022
 • Tag:
 • Delen:
  Delen

Meer informatie?

meer klantcases vind je hier.