Klantcase EXPRO engineering


EXPRO engineering is een technisch ontwerp- en adviesbureau dat behoort tot de grootste engineeringspartner in Oost-Nederland op het gebied van industriële automatisering en elektro & instrumentatie.gevestigd in Hengelo. De 46 medewerkers van EXPRO engineering helpen dagelijks hun klanten met vraagstukken op het gebied van E&I, hardware engineering en industriële automatisering

“Wij zijn in mei 2016 gestart met Yoobi. Ik ben betrokken bij het hele proces wat hier aan vooraf ging en ik heb meerdere malen gezocht naar de juiste software, tot ik uit kwam bij Yoobi.”

Wouter Mertens, directeur

Closed Loop
Door meerdere modules aan elkaar te koppelen hebben we een ‘closed loop’ weten te creëren. Wij nemen op dit moment urenregistratie, verlof, extern accorderen en facturatie af. Met deze onderdelen hebben we het proces van urenregistratie tot facturatie gedigitaliseerd. Dit levert ons een stuk tijdsbesparing en accuratesse op. Ook is het ons – door de verlof module- gelukt de vakantie uren beter in te regelen.

Automatisering
Facturatie is in mijn beleving een onderdeel wat nog verder geautomatiseerd kan worden. Het aantal handelingen en stappen dat door mensen moet worden gedaan, kan verder omlaag worden gebracht. Als een opdrachtgever de urenstaat van mijn medewerker heeft goedgekeurd, wil ik niet nog een controleslag hoeven uitvoeren. Zulke ‘no brainers’ beslaan soms wel 80% van de administratieve handelingen. Ik denk dat je altijd wel wordt getriggerd door een externe factor als er iets niet goed gaat, dus dit zou voor ons een mooie uitbreiding kunnen zijn voor Yoobi.”

Voor meer informatie over EXPRO engineering kun je een bezoek brengen aan de website. Voor meer informatie over Yoobi en de mogelijkheden van de software, vraag je nu een demo aan.

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
 • Gepubliceerd op:
  24-10-2016
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  19-09-2022
 • Tag:
 • Delen:
  Delen

Meer informatie?

meer klantcases vind je hier.