Schrijf je in voor 1 van onze handige webinars

Wij vinden het belangrijk dat jij als Yoobi gebruiker het maximale uit je software haalt. Daarom organiseren wij regelmatig handige webinars. Tijdens deze webinars vertellen we je meer over handige features in de software en geven wij tips. Deelname is gratis.

 • CRM Basis webinar
  Word een CRM Superheld

  Tijdens dit webinar vertelt Vincent Egt je alles over de CRM Basis module. Het is dé kans om je geheugen op te frissen en (opnieuw) de functionaliteiten van deze module te ontdekken. Schrijf je in voor dit webinar als je gebruik maakt van CRM Basis.

  Dit webinar heeft plaatsgevonden. 

  Lees het blog over dit webinar
 • webinar beheerderstips
  Yoobi Beheerderstips

  Tijdens dit webinar geeft Jurriaan Balleur handige tips voor Yoobi beheerders. Denk hierbij aan instellingen beheren, rechten wijzigen en wachtwoordbeheer. Uiteraard is er ook tijd voor vragen. Schrijf je in voor dit webinar als je Yoobi beheerder bent.

  Dit webinar heeft plaatsgevonden.

  Lees het blog over dit webinar
 • Webinar verkoopautomatisering
  CRM Verkoopautomatisering

  Tijdens dit webinar laat Vincent Egt zien hoe je snel een volledig verkoopschema opzet. Inclusief automatische taken en e-mails. Schrijf je in voor dit webinar wanneer je CRM Verkopen gebruikt of dit gaat gebruiken in de (nabije) toekomst. 

  8 juni | 13:30

  Schrijf je in
 • CRM Basis webinar
  Urenregistratie: veelgestelde vragen

  Jurelyn van Kapel geeft antwoord op veelgestelde vragen over urenregistratie. Naast veelgestelde vragen die wij ontvangen is er ook de mogelijkheid om zelf vragen te stellen. Schrijf je in voor dit webinar wanneer je gebruik maakt van urenregistratie. 

  22 juni | 13:30

  Schrijf je in
 • webinar beheerderstips
  Tips voor Yoobi Projectmanagement

  Tijdens dit webinar geeft Jurriaan Balleur handige tips over projectmanagement. Leer alles over projecten dupliceren, plannen en rechten en rollen. Schrijf je in voor dit webinar als je veel gebruikt maak van projecten in Yoobi.

  29 juni | 13:30

  Schrijf je in
 • Webinar verkoopautomatisering
  Binnenkort op de agenda

  In het najaar volgen er nog meer waardevolle webinars:

  7 september: Factureer als een superheld
  21 september: Nieuwe functionaliteiten in Yoobi
  5 oktober: Facturatie: veelgestelde vragen
  19 oktober: CRM Documentmodule

   

  Inschrijven binnenkort mogelijk. 
We updaten deze pagina regelmatig met nieuwe webinars. Lukt het je niet aanwezig te zijn? Schrijf je dan toch in, na het webinar delen we de opname met je.