Klantcase

Klantcase Public Search

Bedrijf
Public Search
Aantal gebruikers
500+
Bedrijfstak
Detachering

Wat ervaart partner van Public Search, Cengiz Centintas, als grootse voordeel van het werken Yoobi? 


Al onze opdrachtgevers werken met Yoobi, zonder dat zij hier een account voor hoeven aanmaken. Geen gedoe meer met wachtwoorden en inlog gegevens, maar direct uren accorderen vanuit de e-mail. Laagdrempelig en professioneel. Voor ons is dit het grootste pluspunt van Yoobi”.
Onze dienstverlening richt zich uitsluitend op de bemiddeling van financiële professionals in de zorg, het onderwijs en bij gemeenten. Hierdoor hebben we een uniek en herkenbaar profiel voor opdrachtgevers en kandidaten.

Aldus Cengiz Cetintas, partner bij Public Search

Public Search is in 2008 opgericht en op dit moment hebben wij meer dan 80 professionals (zowel freelance als detachering) in dienst. De administratie die dit met zich mee bracht werd steeds omvangrijker. Ik had een Excel spreadsheet gemaakt, waar medewerkers hun uren op invulden. Dit document drukten zij iedere week af, om het door de externe manager te laten ondertekenen. Vervolgens scande ik de geaccordeerde urenstaat, om daarna een factuur op te maken en die uiteindelijk te mailen.

Digitaal accorderen


Dat proces wilde ik digitaliseren en vereenvoudigen. Ik heb verschillende software pakketten bekeken en de mogelijkheden onderzocht. Een van de redenen waarom wij voor Yoobi hebben gekozen is de module voor digitaal accorderen. Het is voor onze opdrachtgevers niet nodig om een account aan te maken in Yoobi, zij beoordelen de urenstaat van onze professionals vanuit hun e-mail. Het is laagdrempelig en klantvriendelijk.

Minder tijd kwijt aan de administratie


Archiveren zonder te scannen. Alle documenten op 1 plek. Het proces van registreren, accorderen en factureren is door Yoobi volledig digitaal en deze werkwijze levert ons tijdswinst op. Geen omslachtig papierwerk meer, maar digitaal accorderen en de urenstaat sneller doorbelasten aan onze klanten. Dat Yoobi vervolgens ook gekoppeld is met Twinfield, maakt onze digitale administratie compleet.
Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor