Yoobi app

Zelf instellen welke notificaties je ontvangt, bijlagen uploaden in de app en meer verbeteringen in Yoobi

2FA met de Yoobi App, de App is verbeterd en je hebt nu meer opties om notificaties te beheren. Ontdek zelf wat er allemaal in de release van 5 november zit in dit blog. 

Op donderdag 4 november staat er een release gepland met een flink aantal wijzigingen. Vanaf vrijdag 5 november zijn deze zichtbaar in jouw Yoobi omgeving. We verbeterden de App, het is mogelijk om zelf in te stellen welke notificaties je ontvangt en ook worden er wijzigingen aangebracht met betrekking tot twee factor authenticatie(2FA). 

Verbeteringen App 


De verbeteringen aan de Yoobi App zijn reeds live gegaan met de release op 26 oktober. Tijdens deze release zijn de volgende dingen gewijzigd: 

  • Bijlagen te uploaden bij taken, relaties, verkopen en projecten.  
  • Het was al mogelijk om registraties te herhalen, nu is dit echter ook mogelijk inclusief opmerkingen en specificaties.
  • In het ‘Mijn Yoobi’ deel is de volgorde van planningsitems en registraties is verbeterd. Het is nu in 1 oogopslag duidelijk op welk item een registratie is gedaan. Ook worden opmerkingen altijd getoond. 


Beveel Yoobi aan en ontvang korting op je factuur


Jullie als gebruikers waarderen Yoobi gemiddeld met een 8.8. Daar zijn wij ontzettend trots op. Er is dan ook geen betere reclame dan mond tot mond reclame. Wanneer je zó enthousiast bent over Yoobi dat je het aanbeveelt aan anderen dan staat daar een beloning tegenover. Vanaf nu is het mogelijk om vanuit je persoonlijke Yoobi omgeving zakelijke relaties Yoobi aan te bevelen. In nog geen 2 minuten vul je het formulier in en wij nemen vervolgens contact op. Wordt de persoon klant? Dan ontvang jij een korting op de volgende factuur. 

Je vindt het formulier onder de knop 'Word ambassadeur van Yoobi' in het Help & Support menu bij de quickstart en de standaard menu items. 

Stel zelf in welke notificaties je ontvangt 

Vanaf 5 november is het mogelijk om voor de Yoobi App en de notificaties die je per e-mail ontvangt aan te geven of je deze wenst te ontvangen. Door middel van sliders bij de notificatie instellingen in jouw Yoobi omgeving stel je dit snel & eenvoudig in.  

Wijzig registratierechten voor activiteiten op project niveau 


Het iedereen recht is nu op activiteit niveau direct aan te passen. De groep ‘iedereen’ is standaard bij projecten. In deze groep is het nu mogelijk gemaakt om op activiteit niveau uitzonderingen te maken. Dit is ideaal bij algemene projecten. Met een simpele handeling wijzig je wie registratierechten op activiteit niveau heeft.  

Regel twee factor authenticatie (2FA) met de Yoobi App 

Als organisatie stel je in of gebruikers met 2FA inloggen of niet. Het bevestigen van het inloggen met 2FA doe je voortaan via de Yoobi App. Wanneer dit is ingesteld ontvang je op de webapplicatie een melding om goedkeuring te geven via de Yoobi App. Hiermee vervallen andere mogelijkheden voor het inloggen met 2FA. 

Wanneer je de App nog niet hebt geïnstalleerd dan doe je dit via de Appstore of Google Playstore. Hierna registreer je eenmalig je toestel en dan ben je klaar om 2FA te gebruiken.   

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor