CRM

Gericht verkopen met Yoobi CRM

Yoobi geeft inzicht, zodat jij gericht actie kan ondernemen. 

De vernieuwde CRM Module van Yoobi helpt je om samen te werken aan projecten en verkooptargets. Sla documenten op vanuit je mailbox, gebruik de app of werk afspraken bij vanuit je agenda. Yoobi geeft je inzicht, zodat jij gericht actie kan ondernemen.

CRM Basismodule

In de basis module van Yoobi hebben alle gebruikers toegang tot de details van een relatie en taken en activiteiten, zonder dat hier extra CRM licenties voor aangeschaft hoeven worden. Zo werkt iedereen samen aan klantactiviteiten en heeft iedereen zicht op taken die open staan.

Kom je afspraken op het juiste moment na. Yoobi helpt je hierbij met de ‘mijn taken’ pagina en met de agenda-koppeling, om afspraken, taken en activiteiten te synchroniseren met je internetagenda.

Gebruikersrollen die bij iedereen passen

In aanvulling op de basis module, zijn er 3 gebruikersrollen beschikbaar. Iedere rol heeft bijbehorende rechten, zo geef je medewerkers extra mogelijkheden binnen de CRM module.

Slimme signalen

Bij het aanmaken van een nieuwe taak heb je de mogelijkheid om notificaties in te stellen. Zo geeft Yoobi jou een tijdige herinnering als er een deadline nadert, of als er wijzigingen zijn aangebracht. Dit stel je zelf in.


Notificaties maak je aan in het taakscherm, op basis van plandatum, uitvoerdatum en deadline. De teksten van de notificaties zijn te bewerken via Beheer > systeemvoorkeuren > website content.

Koppelingen, plug-ins en add-ons

Versterk CRM, door Yoobi te koppelen met andere software. Bijvoorbeeld met MailChimp, voor het versturen van nieuwsbrieven. Werk je liever met Outlook of Gmail, kies dan voor een add-in om direct contactpersonen, e-mails en bijlagen op te slaan in het CRM. Maak een bijbehorende taak aan, om op een later moment je actie op te volgen.

Workflow en automatische taken

Ga aan de slag met een workflow voor het automatiseren van een reeks van activiteiten, of automatiseer een taak. Kies de optie die het beste past bij jouw organisatie.

De voordelen van de Yoobi CRM Module:

  • Plan taken, afspraken en activiteiten in via de webversie of app
  • Neem afspraken uit Yoobi automatisch over in je agenda
  • Maak koppelingen tussen relaties en organisaties zichtbaar
  • Visualiseer verkoopresultaten
  • Eenvoudig relaties groeperen en sorteren
  • Offreer in jouw huisstijl en laat offertes digitaal accorderen
  • Handige workflow opties voor het automatiseren van taken
  • Sla vanuit je mailbox contactgegevens, e-mails en bijlagen op in CRM
  • Koppelingen met o.a. MailChimp, Gmail, Outlook en Act-On
  • Mobiel CRM via de Yoobi app

Meer weten over CRM? Probeer het vrijblijvend met een persoonlijk proefaccount. Ben je al Yoobi gebruiker? Dan voegen we graag CRM eenvoudig aan je licentie om het in je eigen omgeving te proberen.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor