Inzicht en rapporten

5 onmisbare rapporten voor arbeidsbemiddeling

Met de Yoobi inzichtmodule verkrijg je onmisbare inzichten op alle niveaus binnen je bedrijf. Of het nu gaat om budgetbeheersing of omzetvoorspelling, de mogelijkheden zijn eindeloos. In dit blog 5 voorbeelden van onmisbare inzichtrapporten. 

Werving & selectiebureaus, detacheerders en uitzendbureaus opgelet. In dit blog presenteren we 5 onmisbare rapporten voor meer inzicht in jouw onderneming. Hoe je deze rapporten maakt? Met de Yoobi inzichtmodule natuurlijk!   

1. Aantal gewerkte weken per jaar 

Voor uitzendkrachten is het belangrijk te monitoren hoeveel zij gewerkt hebben. Hiervoor is het fasensysteem ontwikkeld. In dit systeem zijn de gewerkte weken leiden. Als uitzendbureau wil je uiteraard precies weten hoeveel weken uitzendkrachten gewerkt hebben in verband met een eventuele aanzegtermijn. Met het inzichtrapport ‘projectregistraties: aantal gewerkte weken per jaar’ beschik je binnen no-time over de benodigde informatie.  

2. Aantal gewerkte dagen per maand 

Met het rapport ‘gewerkte dagen per maand’ heb je perfect inzicht in hoeveel dagen werknemers afgelopen maand gewerkt hebben. Ideaal voor het uitkeren van vergoedingen op basis van gewerkte dagen zoals reiskosten, werkkleding of maaltijdvergoeding. 

3. Declarabele uren per medewerker 

Hoeveel van de gewerkte uren kan je eigenlijk factureren aan je opdrachtgevers? Is dit de helft, 75% of meer? Een belangrijke meting voor het succes van jouw organisatie. Met het rapport ‘declarabele uren per medewerker’ weet je precies hoeveel van de gewerkte declarabel zijn. Ideaal om te weten wanneer je afspraken maakt voor toekomstige projecten.

4. Wat wordt mijn omzet? 

Je omzet voor de komende periode voorspellen? Op basis van het rapport ‘omzet afgelopen jaren’  kan je precies zien hoeveel je hebt gefactureerd (en aan wie). Dit gebruik je om een beeld van de te verwachten inkomsten voor komend jaar te krijgen. Je kan ook gebruik maken van het prognoserapport, wat een de verwachte omzet toont conform de werkelijke afspraken, die je dit jaar met je cliënten hebt vastgelegd. 

Draai het rapport uit over meerdere jaren en ontdek precies waar je kansen laat liggen en waar je omzet groeit.  

5. Wie zijn de grootste klanten? 

Welke klanten leveren je de meeste omzet op? Met het rapport ‘facturen per jaar’ maak je een duidelijk overzicht aan wie en hoeveel je factureert. Ideaal wanneer je, bijvoorbeeld, werkt met een doelstelling voor een bepaalde omzet per klant of per dienst.  

De Yoobi inzichtmodule 

Dit zijn slechts 5 van de rapporten die je met de inzichtmodule maakt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Draai rapporten als grafiek of als financieel overzicht en sla ze eenvoudig om keer op keer te gebruiken. Ben je benieuwd wat de inzichtmodule voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via sales@yoobi.nl. We helpen je graag om meer inzicht te krijgen.  

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor