Klantcase Baltazar de Seixas Advocatuur & Mediation

Luísa Baltazar de Seixas kiest voor inzicht en overzicht met Yoobi en iMUIS. 

 


Sinds 2007 is Luísa Baltazar de Seixas werkzaam als advocaat en in 2018 is zij haar eigen praktijk gestart. Vanuit haar vorige werkgever heeft zij kennis gemaakt met urenregistratie op basis van een MS Access applicatie en het was voor haar helder dat dit niet de werkwijze was die ze in haar eigen praktijk wilde hanteren.

“Ik heb sinds een aantal maanden mijn eigen onderneming en ben op zoek gegaan naar een oplossing voor urenregistratie. Veel softwarepakketten die specifiek zijn ontwikkeld voor de juridische branche zijn zeer uitgebreid en veel van de functionaliteiten die daarin zitten zou ik niet gaan gebruiken.

Mijn boekhouder werkt met iMUIS en mijn facturen maak ik aan met dit boekhoudprogramma. Zodoende stelden de medewerkers van iMUIS Yoobi aan mij voor.

Snel uit de voeten

Mijn ervaring met Yoobi is positief. Ik ben niet technisch onderlegd, maar met dit systeem kan ik snel en makkelijk werken. Ik gebruik Yoobi puur voor het registreren van mijn uren en het overzicht wat ik hiermee heb verkregen is erg prettig.

Rapportages

Mijn urenregistratie dient als basis voor facturatie. Aan het einde van een project of maand, draai ik een rapportage voor de urenverantwoording naar mijn cliënten. Ik vind het praktisch dat ik projecten kan onderverdelen in activiteiten, zodat het helder is hoeveel uur ik waaraan heb besteed. Ik voeg eenvoudig opmerkingen toe aan de urenregistratie, zodat het overzicht dient als duidelijke onderbouwing van mijn factuur.

Het inzicht en overzicht wat ik met Yoobi heb gekregen is heel fijn. Wellicht dat ik in de toekomst ervoor kies om de koppeling met iMUIS ook af te nemen, maar voor nu werkt dit goed en beschik ik over de juiste functionaliteiten die ik nodig heb als ondernemer”.

Meer informatie

Voor meer informatie over de prakijk van Luísa bezoek je haar website. Wil je meer weten over  mogelijkheden van Yoobi, neem dan contact met ons op (+31 (0)181 69 76 70). 

 

 

 • Gepubliceerd op:
  19-06-2018
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  19-09-2022
 • Tag:
  klantcase
 • Delen:
  Delen

Meer informatie?

meer klantcases vind je hier.