Inzicht en rapporten

Yoobi gaat samenwerking aan met KPI Solutions voor nog meer inzicht

Onlangs zijn we een samenwerking aangegaan met KPI Solutions. Deze samenwerking is een mooie stap voorwaarts om onze klanten nog meer mogelijkheden te bieden. We vertellen je graag waarom we deze samenwerking zijn aangegaan en wie KPI Solutions is.

Nog meer inzichten

Bij Yoobi vinden we het ontzettend belangrijk dat onze gebruikers de mogelijkheid hebben waardevolle inzichten uit de data in Yoobi te halen. Onze huidige inzichtmodule heeft al veel mogelijkheden om deze doelstelling te realiseren. We weten echter ook dat een aantal van onze gebruikers op zoek is naar nog meer inzichten. Zij zijn op zoek naar manieren om data uit verschillende systemen te combineren om zo een beter totaalbeeld te verkrijgen van alle data binnen hun bedrijf.

Met de samenwerking tussen Yoobi en KPI Solutions zorgen we voor de mogelijkheid om onze gebruikers te voorzien in deze specifieke behoefte. KPI Solutions is gespecialiseerd in Business Intelligence (BI) en staat bekend om het creëren van dashboards waarmee je informatie haalt uit meerdere systemen waar je mee werkt.  Dit stelt onze klanten in staat om gegevens te consolideren en gepersonaliseerde dashboards te creëren, waardoor ze de rapporten krijgen die ze gebruiken om hun bedrijfsprocessen nog scherper aan te sturen.

Specialist op het gebied van Business Intelligence

KPI Solutions is specialist op het gebied van Business Intelligence. Ze hebben een bewezen staat van dienst als het gaat om het leveren van op maat gemaakte BI-oplossingen die organisaties in staat stelt om waardevolle inzichten te genereren en data gedreven beslissingen te nemen. KPI Solutions heeft de kennis en expertise in huis om koppelingen te leggen tussen diverse systemen. Ze begrijpen de complexiteit van moderne bedrijfsomgevingen en weten hoe ze gegevens uit verschillende bronnen kunnen integreren om zo waardevolle inzichten te creëren. Zo ontwikkelen zij dashboards die voldoen aan de specifieke behoeften van gebruikers.

Blik op de toekomst

Hoewel het partnership tussen Yoobi en KPI Solutions nog maar net is gestart, heeft KPI Solutions al wel de nodige ervaring met onze software. We zijn dan ook erg enthousiast over de mogelijkheden die voor ons liggen.  Door de samenwerking tussen Yoobi en KPI Solutions richten we onze blik op de toekomst. We kijken ernaar uit om samen met KPI Solutions te werken aan het realiseren van nog betere inzichten voor onze klanten en het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. De komende tijd houden we onze gebruikers op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden en zullen we nauw samenwerken met het team van KPI Solutions om de samenwerking verder vorm te geven.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor