CRM

Voordelen van een facturatieprogramma

Correct factureren en op tijd betaald krijgen is wat ieder bedrijf wenst. Hoewel de betaling vanuit de klant komt, heb je zelf veel in de hand met betrekking tot een correcte factuur en soepele betaalmethoden. Bekijk de mogelijkheden van een online facturatieprogramma en laat je informeren over de mogelijkheden. Het automatiseren van het facturatieproces brengt veel voordelen met zich mee en je houdt meer tijd over voor andere zaken. Krijg grip en inzicht op alle onderdelen die belangrijk zijn in het facturatieproces. Leuk voor jou, je medewerkers en klanten.

Bespaar tijd

Tijd is kostbaar en zeker wanneer je een eigen bedrijf hebt, waar medewerkers uren registreren die ze besteden aan projecten. De administratie is een groot onderdeel van je bedrijfsvoering en ook daar wordt veel tijd besteedt aan de activiteiten, zoals facturering. Met een online facturatieprogramma regel je alles van automatisch factureren tot debiteurenbeheer. Factureer op jouw manier en kies voor uurfacturen, fixed-price facturen, intercompany of productfacturen.

Maak minder fouten

In het facturatieproces wil je geen fouten maken. Een correcte factuur betekent vaak ook een snelle betaling. Je zorgt voor duidelijkheid en transparantie en maakt afspraken. Met een online facturatieprogramma zorg je ervoor dat alle gegevens correct en up-to-date zijn. Alles staat bij elkaar en je hebt geen extra controles meer nodig. Maak minder fouten, krijg sneller betaald en creëer een gestroomlijnd facturatieproces voor je bedrijf.

Krijg meer inzicht

Omdat je met een online facturatieprogramma altijd alle gegevens bij de hand hebt, krijg je vanzelf meer inzicht. Alles van uren en projecten tot verkoophistorie en prognoses. Je hebt grip op je budget en ziet welke bedragen je nog moet factureren en wat er openstaat aan betalingen. Je kijkt vooruit en stuurt tijdig bij met deze inzichten. Ook maak je betere bedrijfsbeslissingen op basis van deze gegevens.  

Koppel met je boekhouding

Voor het facturatieproces is een koppeling met je boekhoudpakket een uitkomst. Hiermee voeg je facturen automatisch toe aan je administratie en heb je zicht op de betalingen. Alle onderdelen van het proces komen samen voor een compleet overzicht. Je werkt met actuele gegevens die zowel in je boekhoudpakket als je facturatieprogramma staan. Door de koppeling krijg je meer grip op je financiën en gaat er niets meer langs je heen.

Optimaal facturatieprogramma

Het facturatieprogramma van Yoobi biedt meer inzicht in je facturering. Tegelijk optimaliseer je ook het factuursysteem voor meer overzicht. Je hebt alle informatie bij de hand en hebt overal en altijd toegang tot jouw financiële administratie. Deze voordelen zorgen voor een gestroomlijnd proces waarin afdelingen en teams beter samenwerken. Alles bij elkaar is een online facturatieprogramma een goed idee als je facturen stuurt en inzicht wilt hebben in je financiën. Zodat je betere keuzes maakt en je planning op orde hebt.  

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor