Projectmanagement

Van offerte naar project in 2 minuten

Van offerte naar project én direct uren registreren? Het kan binnen 2 minuten met Yoobi. Ontdek hoe. 

Wanneer je de Yoobi CRM module inclusief offertes gebruikt dan zet je goedgekeurde offertes snel & eenvoudig om in projecten. Met deze mogelijkheid bespaar je tijd en verminder je handmatige werkzaamheden. We leggen je precies uit hoe het werkt.  

Offerte versturen 

Je maakt een offerte in Yoobi CRM en verstuurt vervolgens de offerte als link. Op deze manier kan de offerte direct digitaal goedgekeurd worden door de ontvanger.  

Na akkoord krijg je in Yoobi bericht dat de offerte is goedgekeurd. De offerte wordt ook direct aan de klant gekoppeld.  

Met slechts 1 actie omzetten naar een project 

Zodra de offerte digitaal is ondertekend zet je met één actie de offerte om naar een order. Hierbij geef je ook aan wat de betaaldatum is, superhandig als je ook factureert met Yoobi.  

Zodra je de offerte hebt omgezet naar een order wordt er direct een project met bijbehorende activiteiten aangemaakt. 

Het project is gelijk bij de urenregistratie beschikbaar, zodat collega’s hun uren er op kunnen schrijven. Omdat de order al is aangemaakt, voorkom je met deze werkwijze dat er vergeten wordt om uren te factureren. 

Zo werkt het precies

We laten je graag zien dat het echt binnen 2 minuten kan. Bekijk daarom onderstaande video en ontdek hoe het precies werkt.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor