Projectmanagement

Van offerte naar project in 2 minuten

Natuurlijk wil je dat iedere offerte die je stuurt leidt tot een nieuw project. Daarvoor is goedkeuring van de klant nodig en zo komen de gegevens in je projectadministratie terecht. Van offerte naar project én direct uren registreren? Het is mogelijk en je doet dit al binnen 2 minuten. Met de modulaire software van Yoobi krijg je grip op je projectadministratie. Ontdek de mogelijkheden van een gestroomlijnde projectadministratie in onze blog.

Projectadministratie in Yoobi

Gebruik je de Yoobi CRM module inclusief offertes? Weet dat je dan snel en eenvoudig je goedgekeurde offertes omzet in projecten. Met deze mogelijkheid bespaar je tijd en verminder je handmatige werkzaamheden. Je projectadministratie krijgt vorm en is aangevuld met de juiste gegevens. Jij stelt een offerte op en het enige wat wellicht wat extra tijd kost is de goedkeuring van de klant. Daarna komt het project in je projectadministratie terecht en ga jij aan de slag.

Offerte versturen in een handomdraai

‍Je maakt een offerte in Yoobi CRM en verstuurt deze als link naar de klant. Op deze manier wordt de offerte direct digitaal goedgekeurd door de ontvanger. Je bespaart tijd voor jezelf en voor je klant. Na akkoord krijg je in Yoobi bericht dat de offerte is goedgekeurd. De offerte wordt ook direct aan de juiste klant gekoppeld voor een overzichtelijke projectadministratie. Het omzetten van een offerte naar een project is zo gedaan en het team kan snel van start met de activiteiten.

Met slechts 1 actie omzetten naar een project

‍Zodra de offerte digitaal is ondertekend zet je met één actie de offerte om naar een order. Hierbij geef je ook aan wat de betaaldatum is, en dat is handig als je ook factureert met Yoobi. Zodra je de offerte hebt omgezet naar een order wordt er direct een project met bijbehorende activiteiten aangemaakt. Het project is gelijk bij de urenregistratie beschikbaar, zodat collega’s hun uren kunnen registreren. Door de order weet je precies welke uren je moet factureren. Alles komt samen in je projectadministratie en biedt overzicht in je lopende projecten.  

Zo werkt het precies

We laten je graag zien dat je van offerte naar project gaat in 2 minuten met Yoobi. Bekijk onderstaande video en ontdek hoe het precies werkt.

Meer weten?

Wil je weten hoe onze software de processen binnen jouw bedrijf optimaliseert? Neem dan contact met ons op via sales@yoobi.nl of vraag direct een vrijblijvende demo aan. Benieuwd hoe onze gebruikers onze software ervaren? Neem dan een kijkje bij onze klantverhalen.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor