Nu mogelijk in vrije velden: meerkeuzelijst optie 

Vrije velden is één van de aanvullende Yoobi modules. Voor deze module komt er nu een nieuwe mogelijkheid, namelijk de meerkeuze lijst optie. Ontdek meer in dit blog. 

Sinterklaas is nog niet eens in het land en tóch worden er al wensen vervuld! Vanaf vrijdag 9 november is er een nieuwe mogelijkheid beschikbaar binnen vrije velden. Op veler verzoek komt er een meerkeuzelijst optie bij. We vertellen je graag meer.  

Vrije velden in Yoobi 

Met de module Vrije velden is het mogelijk om extra velden toe te voegen aan de diverse menu's in Yoobi (klant/relatie, medewerker, project, activiteit, verkoop en contactpersoon). Je kan bijvoorbeeld een extra tekstveld toevoegen, een datumveld of een keuze veld. Ook kun je de volgorde van de extra, maar ook de bestaande velden in Yoobi wijzigen. 

Wens 

Meerdere gebruikers hebben aangegeven dat een meerkeuzelijst optie van zeer toegevoegde waarde zou zijn bij de aanvullende module ‘vrije velden’. Deze wens kwam naar voren in onze gebruikersonderzoeken en werd meerdere malen kenbaar gemaakt via onze supportafdeling.  

Bij Yoobi werken we er dagelijks hard aan om de software nog gebruiksvriendelijker te maken voor al onze gebruikers en hebben dan ook besloten om deze wens zo snel mogelijk te realiseren.  

Nieuw: Veld met meerkeuze waardes 

Een al bestaand type vrij veld is een keuzelijst met vaste waardes. Via het beheer scherm stel je in uit welke vaste waardes je kunt kiezen, bijvoorbeeld Regio Noord, Regio Midden en Regio Zuid. Wanneer je dit veld toevoegt aan het menu relaties, kun je bij dit veld kiezen uit één van deze waardes. 

Nieuw is nu dat er veld is wat ook een keuze veld is met vaste waardes, maar waarbij je meerdere waardes kunt kiezen.  

Geen systeemvervuiling 

Wanneer je meerdere waardes aan bijvoorbeeld een relatie of verkoop wilde toevoegen dan voerde je dat in een tekstveld in, hierdoor was het mogelijk voor iedereen om steeds andere omschrijvingen gebruiken, wat leidt tot systeemvervuiling. Nu met de nieuwe mogelijkheid van de meerkeuzelijst is dit probleem opgelost. Je bepaalt zelf de gewenste vaste waarden bij het vrije veld. Vervolgens kiest iedereen alleen voor deze waardes. Bijkomend voordeel is dat je nu ook meteen op deze waardes filteren in lijsten, wat enorm handig is. Ook kunnen deze waardes gebruikt worden als placeholders in facturen en offertes. 

Zelf proberen? 

Ben je benieuwd naar deze module? Neem dan contact op via sales@yoobi.nl. Wanneer je voor 31 december 2022 kiest voor deze module krijg je 2 maanden korting op deze handige uitbreiding. 


Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor