Inkoopmodule

Nu beschikbaar: Projectinkoop

Eerder vertelden we je al over de plannen voor het invoeren van inkoopfacturen in Yoobi. Inmiddels is Projectinkoop beschikbaar. Deze uitbreiding hebben we ontwikkeld omdat hier onder onze gebruikers veel vraag naar was.

Vereenvoudigen van inkoopfacturen

Projectinkoop in Yoobi heeft als doel het vastleggen en doorbelasten van inkoopfacturen te vereenvoudigen. Inkoop is een belangrijk onderdeel van projectmanagement. En wanneer dit juist in de software verwerkt wordt levert dit goede inzichten op voor je totale projectbudget.

Ontwikkelproces

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om dit mogelijk te maken binnen Yoobi. Hiervoor zijn we begonnen met een enquête onder toekomstige gebruikers. Hiermee hebben we in kaart gebracht wat belangrijk is. Inmiddels hebben we de uitbreiding uitvoerig intern getest en wordt hij momenteel getest door een aantal Yoobi-gebruikers.  

Zo werkt het

Projectinkoop is eenvoudig te gebruiken wanneer je al bekend bent met onze software. Inkoopfacturen worden handmatig ingevoerd en toegewezen aan specifieke projecten. Binnen de projectweergave is een extra tabblad genaamd 'Inkoopfacturen' toegevoegd. Hierop is alle inkoop gerelateerde informatie voor het betreffende project te vinden. Inkoopfacturen die moeten worden doorbelast, koppel je aan een specifieke activiteit binnen het project. Op deze manier worden de kosten op regie-basis doorbelast.

Vertrouwd uiterlijk

Het tabblad voor Inkoop ziet er hetzelfde uit als de vertrouwde overzichtsschermen in Yoobi. Met opties voor zowel een 'kaartweergave' als een 'lijstweergave'. Een belangrijk aspect van de module is het bieden van inzicht. Daarom hebben we 3 kaarten toegevoegd. Onder het 'Overzicht' tabblad vind je het kaartje voor inkoopkosten, waarop het totale bedrag aan inkoopkosten, verkoopkosten en gefactureerde bedragen worden weergegeven.

Het tabblad ‘Inzicht’ toont verdere details. Hier zijn 2 kaarten toegevoegd. De eerste is gebaseerd op de antwoorden uit de enquête van toekomstige gebruikers en heet 'Onderhanden werk'. Dit kaartje geeft direct inzicht in het saldo van het onderhanden werk voor het project.  

Het tweede kaartje, genaamd 'Inkoopfacturen', biedt een gedetailleerd overzicht van het inkoopbudget van het project.

Uitbreiding op de Facturatiemodule

Projectinkoop is een uitbreiding op de Facturatiemodule. Wanneer je gebruik wilt maken van deze uitbreiding is het dan ook noodzakelijk dat je gebruikt maakt of gaat maken van de Yoobi Facturatiemodule.

Help ons Projectinkoop nog beter te maken

De uitbreiding is beschikbaar maar nog in een eerste fase. We zijn dan ook op zoek naar Yoobi-gebruikers om deze uitbreiding te testen en ons van feedback te voorzien. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat deze nieuwe functionaliteit zo goed mogelijk aansluit op de processen van onze gebruikers.  

Zo hopen we dat het in de nabije toekomst mogelijk wordt om inkoopfacturen automatisch in te lezen via Exact Online en Twinfield.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor