CRM

Inzicht in verkopen met CRM

Verkopen uit je bedrijf wil je zo goed mogelijk registreren. Vanaf het aanmaken van een verkoop, inzicht in de sales pipeline, een duidelijk verkoopschema tot de status van alle verkopen. Yoobi is modulaire software waarin alle functionaliteiten samenkomen. CRM Verkopen is een uitbreiding op CRM Basis. Ideaal als je inzicht wilt in de verkopen die je hebt lopen. Je hebt de verkoopfases direct onder de knop en die zijn altijd up-to-date. Krijg ook grip op je verkopen en start met Yoobi. Zo heb je alle gegevens bij de hand en weet je meteen waar je aan toe bent. Op deze manier haal je sneller je sales targets.

Alle verkopen bij elkaar

Alle kansen en verkopen registreer je in een handomdraai. Je koppelt direct een relatie en contactpersoon aan de verkoop en krijgt zo inzicht in de historie. Elke stap wordt getoond en daardoor heb je een duidelijk overzicht van de status. Zo weet je direct in welke fases je verkopen zich bevinden en wat je nog aan verkopen op de planning hebt.  

In Yoobi zie je ook direct de sales pipeline terug en heb je in 1 oogopslag de resultaten per verkoopschema voor je neus. Het resultaat? Een compleet overzicht van alle verkopen, meer grip op je omzet en targets, en alle aandachtspunten zijn zichtbaar.  

Overzicht van sales targets

Verkoopteams werken vaak met sales targets. In Yoobi zijn deze targets of doelstellingen instelbaar per team, collega, of voor het gehele bedrijf. Perfect als je werkt met individuele targets of juist gezamenlijke targets. Niet alleen handig voor de planning, ook scoor je op communicatie en samenwerking. Naast de sales targets is het verkregen inzicht ideaal voor het optimaliseren van jouw verkoopproces. Start ook met het automatiseren van dit proces en laat extra controles achter je.

Compleet met Kanbanbord

Ben je bekend met een Kanbanbord, dan herken je de voordelen van dit overzicht. In Yoobi is een Kanbanbord gekoppeld aan de verkoop pipeline. Het doel? Sneller inzicht in je openstaande verkopen. Alle verkopen staan overzichtelijk bij elkaar en je wijzigt snel en eenvoudig de verkoopfases. Een Kanbanbord is simpelweg een overzicht waarop de informatie visueel in kolommen wordt vertoond. Je zit precies wat er openstaat, waar je mee bezig bent en wat al gedaan is. In Yoobi werkt een Kanbanbord perfect samen met de verkoop pipeline. Daarnaast wordt het overzicht vaak toegepast voor projectmanagement activiteiten.

Verkoopproces verbeteren

Met de toevoeging van het Kanbanbord heb je al je verkopen overzichtelijk bij elkaar en profiteer je direct van een aantal voordelen die jouw verkoopproces verbeteren:  

  • Verkoopkansen worden visueel en transparant in kaart gebracht;
  • Al je verkopen in de juiste fase, zonder gedoe;
  • Gebruik handige filters voor nog meer overzicht.

CRM Verkopen onderdeel van CRM Basis

Het onderhouden en optimaliseren van relaties makkelijk gemaakt. CRM met Yoobi biedt 1 centrale plek voor relatiebeheer en verkopen. Verbeter de klantervaring en laat medewerkers werken met de modulaire CRM software van Yoobi. Ze begrijpen de klant beter en verkopen gerichter dankzij alle beschikbare informatie. Met de uitbreiding CRM Verkopen heb je overzicht in al je lopende verkopen en de fase waarin deze zich bevinden.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor