Facturatie

Zo bespaar je tijd met de Yoobi producten & abonnementen module

Het is een cliché maar ontzettend waar: Tijd = geld. Kortom, als je tijd bespaart dan bespaar je geld. Ontdek de Yoobi module 'producten & abonnementen' en begin direct met het besparen van tijd. 

Wist je dat je producten in een offerte of factuur kan opnemen? Door dit te doen bespaar je niet alleen veel tijd maar zorg je er ook voor dat iedereen op een uniforme manier werkt. Een product kan uit meerdere artikelen bestaan en kan gefactureerd worden in abonnementsvorm. Bijvoorbeeld om producten zoals support of beheer & onderhoud in bulk per maand, kwartaal of jaar te factureren. Dit alles kan met onze module ‘producten en abonnementen’.  

Producten indelen in groepen 

Een product kan je in groepen indelen. Per groep koppel je een omzetrekening, zodat de omzet op de juiste plaats in de boekhouding terecht komt.  

Prognose 

Het prognoserapport geeft inzicht in de nog te factureren bedragen voor de komende maanden, per afdeling (BV) of klant. Hierdoor krijg je meer grip en inzicht op je omzet per periode.

Alle voordelen op een rij 

De module producten & abonnementen is een uitbreiding op de Yoobi CRM of Facturatiemodule. Deze uitbreiding heeft een groot aantal voordelen:  

  • Uniforme manier van werken met een lagere foutmarge tot gevolg, 
  • Periodieke facturering van abonnementen voor een voorspelbare cashflow, 
  • De mogelijkheid om in bulk te factureren per periode, 
  • Prognose per maand van nog te factureren bedragen voor meer grip en inzicht op de omzet. 

Al deze voordelen samen vormen het belangrijkste voordeel, namelijk een fikse tijdsbesparing op een aantal processen.  

Module uitproberen?

Benieuwd hoeveel tijd jij kan besparen? Neem dan gerust contact met ons op via sales@yoobi.nl en we helpen je graag om de Yoobi software perfect toe te passen binnen jouw bedrijf. 

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor