Facturatie

Zo bespaar je tijd met de Yoobi producten & abonnementen module

Werk je als bedrijf met een product- of abonnementsvorm voor je klanten en wil je deze op juiste wijze factureren? Producten en abonnementen is een uitbreiding op onze facturatiemodule of Yoobi CRM. Als je producten als support of beheer en onderhoud factureert, is dit een ideale manier om alles in bulk te versturen. Per maand, kwartaal of jaar, precies zoals jij het wilt. Wij weten: tijd is geld. Met deze module start je meteen met het besparen van tijd én werk je op een uniforme manier. Handig voor je medewerkers en je klanten. Lees verder en ontdek de voordelen.

Factureer snel producten en abonnementen

Alles op 1 factuur leidt tot een lagere foutmarge en je hebt geen extra controles meer nodig. Je facturen voor abonnementen gaan periodiek de deur uit en je hebt de mogelijkheid tot bulkmutaties. Zo hou je meer grip op je omzet en je weet meteen waar je aan toe bent. Je producten in een offerte of factuur opnemen is in een handomdraai gedaan. De tijdsbesparing die het je oplevert zorgt ervoor dat je je focus kan verschuiven naar andere belangrijke zaken. Producten en abonnementen factureer je in 1 keer dankzij de Producten en abonnementen uitbreiding van Yoobi.

Producten en prognose

Goed om te weten: een product is in groepen in te delen. Per groep koppel je een omzetrekening, zodat de omzet op de juiste plaats in de boekhouding terecht komt. Maak een groep die voor iedereen duidelijk is en je hebt er geen omkijken meer naar. Het prognoserapport in de module geeft inzicht in de nog te factureren bedragen voor de komende maanden, per afdeling (BV) of klant. Hierdoor krijg je meer grip en inzicht op je omzet per periode.

Alle voordelen op een rij

‍De module Producten & abonnementen is een uitbreiding op de Yoobi CRM Offertes of Facturatiemodule. Met deze uitbreiding ervaar je een groot aantal voordelen, zoals:

  • Uniforme manier van werken met een lagere foutmarge tot gevolg
  • Periodieke facturering van abonnementen voor een voorspelbare cashflow
  • De mogelijkheid tot bulkfacturatie per periode
  • Prognose per maand van nog te factureren bedragen
  • Producten snel meefactureren met abonnementen

Al deze voordelen vormen samen het belangrijkste doel, namelijk een fikse tijdsbesparing op een aantal processen. Dat komt handig uit voor jou en je medewerkers. Richt alles in 1 keer goed in en alles loopt op rolletjes. Direct vanaf de eerste factuur.

Module ‘Producten en abonnementen’ uitproberen?

‍Benieuwd naar hoeveel tijd jij kan besparen? Neem dan gerust contact met ons op via sales@yoobi.nl en we helpen je graag om de Yoobi software perfect toe te passen binnen jouw bedrijf.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor