Urenregistratie

Waarom je als zzp'er je uren moet bijhouden

Je bent gestart als zzp’er of al even bezig en factureert aan klanten. Veel zzp’ers werken op uurbasis en met een uurtarief. De uren die je aan projecten werkt, wil je volledig factureren en alleen op een correcte manier. Het proces dat voor het factureren komt, is het registreren van de gewerkte uren. Dat kan al met een Excel-sheet of een papieren lijstje naast je werkplek. Maar dat is niet altijd waterdicht. Met urenregistratie software werk je met actuele gegevens en hoef je geen extra controles uit te voeren.

Zzp urenregistratie

Online urenregistratie software is perfect voor zzp urenregistratie. Na het inrichten van de software ga je meteen aan de slag met het registreren van je gewerkte uren. Maak handig gebruik van de timesheet en vul je uren handmatig in na elke klus of werkdag. Of start de timer en stop deze weer wanneer je klaar bent. Het handig van urenregistratie software is onder meer het soepele proces en de actuele status van de gegevens. Zo hoef je geen extra controles te doen en factureer je precies wat je hebt gewerkt.

Urencriterium zzp’ers

Zzp’er moeten aan een urencriterium voldoen: in een kalenderjaar komt dat neer op 1.225 uren. Die uren wil je meteen inzichtelijk hebben om tijdig bij te sturen. Met Yoobi houd je alle gewerkte uren netjes bij en werk je met een compleet overzicht van al je uren in het jaar. Wel zo handig wanneer je je moet verantwoorden over het aantal uren dat je in en aan je bedrijf werkt. Daarnaast is een zzp urenregistratie handig voor het factureren aan klanten. Zij willen inzicht in het aantal uur dat je werkt en voor jou als zzp’er weet je precies hoeveel uur je waaraan besteedt.  

Voordelen zzp urenregistratie

Werk je met de modulaire software van Yoobi, dan zijn urenregistratie en facturatie een goede basis om mee te starten. Wist je dat de eerste versie van onze software zelfs volledig was gericht op urenregistratie? We kennen de wensen en behoeften goed en blijven onze software altijd verbeteren op basis van feedback van klanten. De voordelen van online urenregistratie software voor zzp urenregistratie zijn onder meer:

  • Eenvoudig starten met modulaire software;
  • De software groeit mee met je eenmanszaak;  
  • Urenregistratie gebeurt snel met gebruik van de timesheet of timer;
  • Met de facturatie module factureer je meteen de gewerkte uren;
  • Je betaalt alleen wat je nodig hebt.

In 1 oogopslag overzicht

Werken aan projecten en voor klanten kost tijd. Voor je het weet ben je volledig opgenomen door al het werk dat voor je ligt. Dan denk je niet altijd aan het bijhouden van uren tussen de werkzaamheden door. Met Yoobi start je eenvoudig de timer en werk je door zonder omkijken naar het juist registreren van je uren. Zzp urenregistratie makkelijk gemaakt met Yoobi: je bent snel aan de slag en weet dat de correcte gegevens op de factuur terechtkomen. Zo heb je zicht op het behalen van je urencriterium, hoeveel tijd je aan welke taak besteed en wat het eindresultaat is aan uren voor een specifieke klus. Wel zo handig!  

Online urenregistratiesysteem

Ons urenregistratiesysteem biedt meer inzicht in geregistreerde uren. Je registreert eenvoudig gewerkte uren op projecten. Deze zie je direct terug in de timesheet onder de verschillende activiteiten. Hierdoor heb je inzicht in timemanagement en gebruik je geregistreerde uren als basis voor een goede factuur. Je gebruikt de software via de desktop of Yoobi App op je smartphone.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor