5 vragen aan onze nieuwe UX-designer Zoya

Uitbreiding in ons development team! Zoya is begin van deze maand aan de slag gegaan bij Yoobi. We zijn nu al benieuwd naar haar ontwerpen voor onze software. Ze stelt zich in dit blog aan je voor. 


Hoe ben je bij Yoobi terecht gekomen en waarom koos je voor Yoobi? 

Via LinkedIn had ik een oproep geplaatst, omdat ik op zoek was naar een nieuwe baan. Ik hoopte via Linkedin veel mensen te kunnen bereiken en dat gebeurde. Via via kwam mijn oproep bij Mercedes (customer care specialist, en inmiddels collega, bij Yoobi) terecht. Ze stuurde mij een bericht en een week later had ik mijn eerste sollicitiatiegesprek bij Yoobi op kantoor. Ik voelde mij erg welkom. Dat was dan ook een belangrijke reden om voor Yoobi te kiezen. Daarnaast zag ik veel uitdaging en verantwoordelijkheid in de functie als UX designer – en ik houd wel van een uitdaging! 

Wie is Zoya?

Ik ben graag onder de mensen en word gelukkig van lekker eten, drinken en mijn labradoodle Frenkie maar daarnaast kan ik ook genieten van me-time. Ik houd mezelf uren bezig met creatief zijn, ik schilder graag. Als ik ergens voor ga, geef ik mezelf voor 200%. Ohja.. Ik ben ook altijd 10 minuten te vroeg voor een afspraak, ik haat te laat komen. 

Wat wilde je vroeger worden?  

Als klein meisje werd ik al gelukkig van creatief bezig zijn: schilderen, tekenen maar vooral nieuwe dingen creëren. Het verbaasde dan ook niemand toen ik op mijn 10e besloot: “Als ik straks groot ben ga ik naar het Grafisch Lyceum Rotterdam en word ik ontwerper”. Dit was mijn droom. Ik startte als grafisch vormgever en sinds een paar jaar focus ik me als UX-designer op ontwerpen voor de online wereld. 

Wat is je favoriete vakantiebestemming 

Ik kies voor mijn favoriete vakantiebestemming, het prachtige Oostenrijk in de winter.  Na een lange dag skiën in de besneeuwde bergen, geniet je op een terras in het zonnetje met fijn gezelschap en een heerlijk glas wijn. Wat heb je dan nog meer nodig in het leven?  

Voor welk eten kunnen ze je ‘s nachts wakker maken? 

Ik heb eigenlijk het liefst dat je me niet wakker maakt 's nachts, want zonder een goede nachtrust ben ik niet te genieten. Maar als het dan echt moet, word ik wel wakker voor een zelfgemaakte pasta pesto. 

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor