5 vragen aan onze nieuwe Inside Sales Specialist Rickey

We hebben een nieuwe Inside Sales Specialist! Rickey is bij ons begonnen en gaat zich naast het helpen van potentiële nieuwe klanten ook bezighouden met relatiebeheer. De kans is groot dat je hem vroeg of laat treft. Wij zijn blij met zijn komst! 

Begin april is Rickey begonnen als Inside Sales Specialist. We zijn superblij met zijn toevoeging aan ons sales en marketing team. Wanneer je vragen hebt over je abonnement of dit, bijvoorbeeld, wilt uitbreiden dan is de kans groot dat je Rickey aan de lijn krijgt. Naast het helpen van potentiële nieuwe klanten gaat hij zich ook veel bezig houden met de klanttevredenheid van onze huidige gebruikers. Welkom Rickey! 

Hoe ben je bij Yoobi terechtgekomen en waarom koos je voor Yoobi?

Ik ben bij Yoobi terecht gekomen via Indeed. Ik koos voor Yoobi omdat ik altijd al interesse heb gehad in sales en IT,  Yoobi  biedt mij de mogelijkheid om mij hierin verder te ontwikkelen wat mij dus erg aanspreekt. Daarnaast is Yoobi ook op een loopafstand van waar ik woon en dat is helemaal ideaal natuurlijk!

Wie is Rickey?

Ik omschrijf mezelf als een jonge en sportieve opa, geef mij maar een goeie kop cappuccino en een lang wandel avontuur buiten de deur met mijn honden in plaats van een festival of uitgaan.

Ik hou wel van afspreken met vrienden maar liever bij een terrasje of een restaurant met lekkere koffie en lekker eten. Verder ben ik een rustige jongeman die van sporten houdt, zo is mijn motto train hard but be kind!

Wat is je laatste impulsaankoop geweest 

Twee dure en harige kinderen (Pomeriaantjes), vooral de tweede hond was een impuls aankoop. Ik vond het zielig voor het eerste hondje dat zij alleen zou zijn, dus heb ik een hond voor mijn hond gekocht… Ik heb er achteraf gezien geen spijt van gehad!

Voor welk eten kunnen ze je ‘s nachts wakker maken? 

Je kan mij ’s nachts wakker maken voor antiliaanse truki pan (BBQ Street food) of een surinaamse bara garnalen en met EXTRA sambal.

Wat is een grappig/leuk/bijzonder feitje over jou? 

Ik laat veel mensen lachen met het nadoen van mijn accenten. Ik spreek 4 talen (Spaans, Papiaments, Engels en Nederlands) en kan op een grappige manier schakelen tussen die accenten.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor