5 vragen aan onze nieuwe Customer Care Specialist Annehil

Yes! Uitbreiding binnen onze Customer Care Team. Begin april is Annehil bij Yoobi begonnen als Customer Care Specialist. Wie weet beantwoordt Annehil binnenkort wel jouw supportvraag over urenregistratie, facturatie, verlof of 1 van onze andere modules. Welkom Annehil!

Onze Customer Care toppers Mercedes en Ruthger zijn bekend bij veel van jullie. We zijn ontzettend blij dat we een nieuwe topper aan ons Customer Care Team toe hebben gevoegd. Annehil is begin deze maand begonnen bij Yoobi. We stellen haar graag aan je voor.

Hoe ben je bij Yoobi terecht gekomen?

Tijdens mijn zoektocht was ik vooral bezig via Indeed en LinkedIn om contacten te leggen, vacatures uit te pluizen en te reageren. Thuis werd hier ook veel over gepraat. Op Facebook kreeg ik gepaste reclame van bedrijven die medewerkers zoeken. Zo vond ik na wat scrollen een advertentie van Yoobi.

Ik ben gewend om in de hectiek van het logistieke leven te werken en dit leek mij een geweldige kans om daaruit te stappen. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet! Spannend, maar ik voel mij hier bij Yoobi welkom en gewaardeerd. Het gesprek voelde goed, de sfeer voelt goed, leuke collega's en heerlijk dichtbij. Daarbovenop is het werk ook nog eens leuk! Het voelt alsof ik van een kleine hobby, m'n werk mag maken.  

Wie is Annehil?

Ik ben moeder van 2 lieve dochters. We gaan graag met z'n allen er op uit naar pretparken, dierentuinen en andere leuke bezienswaardigheden. Daar kan ik enorm van genieten en kom ik tot rust. Dit is dan ook gelijk m'n grootste hobby!

Wat wilde je vroeger worden?

Ik wilde graag de zorg in. Fystiotherapie leek mij heel leuk, maar ook in de ziekenhuizen werken. Dit is helaas niet gelukt, maar het zorgende heb ik wel gevonden in de Customer Care Service. Net even anders.

Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Oostenrijk! Wat een prachtig land, heerlijk eten en hele lieve mensen. De koeienbellen, de apfelstrudels, bergen. Het is genieten, elke keer weer. In hartje zomer in de sneeuw lopen, het kan allemaal. Echt op wintersport zijn we daar nog niet geweest, maar dat staat zeker nog op het verlanglijstje.

Wat is een grappig/leuk/bijzonder feitje over jou?

Ik maakte het mijn vader vroeger graag moeilijk. In de tijd dat we net internet hadden en ik een eigen computer op de kamer had, kreeg ik vaak te maken met een tijdslimiet. Slapeloze nachten en school gaan niet samen, daar ben ik wel achter gekomen. Ik vond het fantastisch om zijn moeite te omzeilen. Dit lukte ook zo'n 7x. Van het bewust laten crashen van de computer tot aan kabeltjes eruit trekken en tijden aanpassen, ja ik genoot ervan. Leuke verhalen en deze periode zullen we nooit vergeten.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor