Yoobi zorgt voor gemak bij werknemers Global Civiel

Begin dit jaar ging Global Civiel aan de slag met Yoobi. Wij waren benieuwd hoe het bevalt. Jij ook? Ontdek het in dit blog. 


Global Civiel is een adviesbureau in de civiele techniek. Met hun specialismen ontzorgen ze klanten bij projecten in de civiele sector. Sinds februari 2020 werken ze met Yoobi. Marco van Andel, directeur, vertelt ons hoe Yoobi tot nu toe bevalt. 

Dubbel werk elimineren
Voor de overstap naar Yoobi werkte Marco met andere projectmanagement software. Hierin kon hij niet voldoende 2 kanten op werken en daarom ging hij op zoek naar een alternatief waarmee hij dubbel werk zou elimineren en zou zorgen voor tijdsbesparing. 

Marco werd door een andere Yoobi gebruiker, Waterland Projecten, getipt dat zij Yoobi al langere tijd met plezier gebruiken. Na een demo was Marco overtuigd dat Yoobi aan zijn wensen voldeed. Er was heel even twijfel vanwege het ontbreken van een koppeling met zijn salarisadministratie, maar dit hield hem niet tegen toch voor Yoobi te kiezen. 

Yoobi in de praktijk
Global Civiel regelt veel in Yoobi. Zij kozen voor urenregistratie, verlofregistratie, facturatie, CRM inclusief verkopen & offertes. Wat Marco meteen opviel aan Yoobi is dat het allemaal heel gebruiksvriendelijk is. 

‘Ik vond de combinatie met Exact belangrijk,
waarbij de facturen direct gesynchroniseerd worden

Duidelijk en simpel
De Yoobi App is heel duidelijk en simpel. ‘Het is gewoon uren schrijven of accorderen terwijl je rondloopt, moeilijk is het niet’ 

Door de app is het ook makkelijker geworden voor de werknemers, die hoeven uren niet meer te mailen of op een andere manier door te geven, ze kunnen dit gewoon in de app doen waar ze op dat moment ook zijn. Ook kunnen ze in de app direct hun verlof zien zonder op een aparte portal in te loggen. 


Sneller factureren
Toch vindt Marco de snelheid waarmee hij nu kan factureren het grootse voordeel van Yoobi. “Met name omdat je het binnen Yoobi intern ook direct af kan wikkelen, het scheelt me zeker een halve dag per week.”  

Met de Yoobi facturatiemodule is het mogelijk om vanuit de offerte direct een order aan te maken waarmee direct een factuur gemaakt kan worden, dit maakt het voor Marco een stuk makkelijker om snel te factureren. 

Uiteraard vragen wij ons af of hij zo tevreden is dat hij Yoobi aanbeveelt bij anderen. Hierop antwoord Marco ‘Natuurlijk, dit heb ik zelfs recentelijk al gedaan’


Benieuwd?
Benieuwd wat Yoobi voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis, vrijblijvende demo. 
 

 

 • Gepubliceerd op:
  27-07-2020
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  20-12-2021
 • Tag:
  klantcase,urenregistratie,facturatie
 • Delen:
  Delen

Meer informatie?