Yoobi nieuwsbrief mei

In deze nieuwsbrief lees je op welke nieuwe functionaliteiten wij ons richten en delen we nieuws over de wekelijkse release notes. De afgelopen weken hebben wij veel tijd gestoken in het verwerken van feedback over de vernieuwde versie van Yoobi. De meldingen die onze klanten hierover indienen behandelen we uitgebreid en waar dat kan voeren we verbeteringen direct door. Daarnaast richten onze developers zich op dit moment op het nieuwe ontwerp voor de CRM Module en onderzoeken zij de mogelijkheden voor een verbeterde rapportage functie.

Update naar het vernieuwde Yoobi
Sinds 12 april start iedereen automatisch in het vernieuwde Yoobi. Uit de statistieken blijkt dat er steeds minder mensen terugkeren naar de "oude" versie. Dat is positief, want de oude versie van Yoobi ondersteunen we niet langer en binnenkort starten we met de uitfasering.

Automatisch uren berekenen
Niet langer handmatig uren tellen of verlof berekenen, maar Yoobi het werk voor je laten doen. Onze software helpt je sneller uren te registreren en berekent het verlof. In deze blogpost delen we handige instellingen die je helpen meer controle te krijgen en tijd te besparen.

Bekijk hier onze tips


Bouwen met blokken
Maak het beheren van projecten overzichtelijker door te bouwen met menublokken en inzichtblokken. Selecteer gegevens en breng ze op een heldere manier samen. Zo stel je een persoonlijk dashboard samen en navigeer je sneller naar de juiste informatie. 

Lees meer over de mogelijkheden


Release notes
Wij brengen wekelijks een update van Yoobi uit. Hierin worden nieuwe functionaliteiten beschikbaar gesteld of foutmeldingen verholpen. Wat er exact in zit communiceren we via de release notes. Voortaan doen we dat meertalig, zodat ook Franse en Duitse gebruikers dit kunnen lezen. De engelse variant delen we ook via de help-site en niet langer via Yoobi.eu.

Als je ingelogd bent in Yoobi zijn de release notes zijn terug te lezen via: het vraagteken > over Yoobi.


Ondersteuning nodig?
Heb je een vraag over een van de onderwerpen in deze nieuwsbrief? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Met vriendelijke groet,

Jaco, Jurriaan, Vincent, Bram, Bas, Axel, Mercedes, Iris, Oskar, Jessica, Charlotte, Jurrelyn en Sarah

 

 • Gepubliceerd op:
  09-05-2019
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  15-05-2019
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen

Demo proberen?

Let op: Niet voor support vragen