Yoobi nieuwsbrief maart

In deze nieuwsbrief lees je welke functionaliteit wij binnenkort beschikbaar stellen en hoe je gebruik maakt van het vernieuwde Yoobi.In de release van 15 februari hebben we het voor onze klanten mogelijk gemaakt om met de vernieuwde versie van Yoobi te werken. Iedereen die inlogt krijgt een 'switch' te zien, waarmee je overschakelt naar de vernieuwde versie. Inmiddels heeft ruim 30% procent van onze klanten de switch gebruikt en werkt het grootste deel van onze klanten met de nieuwste versie. De komende tijd is het nog mogelijk om te schakelen tussen de twee versies.   

Release notes 
Iedere week brengen wij een update uit van Yoobi en de komende weken doen we dat voor beide versies. Om te lezen welke problemen we hebben verholpen en welke verbeteringen we hebben doorgevoerd, open je de release-notes via het vraagteken en kies je voor 'over Yoobi'. 

"Wist je dat .. als je in de timesheet invult 1:15 dit inhoud dat je een registratie doet 
van 1 uur en 15 minuten wat Yoobi omzet in 1,25"


Nieuwe rapportage functie 
Op dit moment werken wij aan een nieuwe manier van rapporteren. Met deze functionaliteit maken wij het voor onze klanten mogelijk om zelf een rapportage samen te stellen. Zodra we duidelijkheid hebben over de beschikbaarheid van deze optie maken wij dat bekend.De mening van onze ontwikkelaars
Wij hebben onze ontwikkelaars gevraagd naar hun mening over het vernieuwde ontwerp van Yoobi. Wat is volgens hen de beste verbetering, welke feature voegt het meest toe, waar hebben ze met het meeste plezier aan gewerkt? Wij delen het met je in dit artikel

Lees hoe andere organisaties met Yoobi werken
Maak kennis met onze klanten, hun werkwijze en de modules die zij daarvoor gebruiken. Wij hebben hebben onze klantcases gebundeld op deze pagina.

Ondersteuning
Wij helpen onze klanten graag bij het in gebruik nemen van de CRM- of facturatiemodule. Bijvoorbeeld bij het aanmaken van een offerte template. Wij geven extra uitleg of adviseren je bij de inrichting. Neem contact met ons op via sales@yoobi.nl of 0181-697670 om een afspraak te maken. 

Met vriendelijke groet,
Jaco, Jurriaan, Vincent, Bram, Bas, Axel, Mercedes, Iris, Sarah, Jessica en Charlotte

 • Gepubliceerd op:
  07-03-2019
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  07-03-2019
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen