Yoobi Nieuwsbrief december

In deze nieuwsbrief vertellen we meer over dashboarding en onze prijswijziging.Het Yoobi Support team ontvangt iedere week een groot aantal vragen. Uiteenlopend van hulp-vragen, advies rondom inrichting, de werkwijze van bepaalde instellingen tot foutmeldingen. Om een constructief antwoord te kunnen geven zijn er een aantal details die we nodig hebben. Welke dat zijn lees je in onderstaande blog.

Zo krijg je sneller antwoord op je vraag

Onlangs hebben we een aparte website voor support gelanceerd. Hier lees je alle informatie over het gebruik van Yoobi, vind je het antwoord op jouw vraag of stel je een vraag aan het Yoobi Support Team. Informatie over nieuwe releases van Yoobi publiceren we ook op deze website.

Data visualiseren
Bij Yoobi zijn we al enige tijd bezig met dashboarding, oftewel het visualiseren van data. Klipfolio is een cloudbased tool waarmee je dashboards kunt maken. Door deze tooling aan Yoobi te koppelen krijg je nog meer inzicht in data.

Het is een uitgebreide tool die je eenvoudig te koppelen is door middel van een API. De kracht van Klipfolio zit in het vertalen en ombouwen van data naar visuele custom (maatwerk) klips. Dat is waar wij op dit moment aan werken. We hopen hier snel meer informatie over te kunnen delen.

Werken aan een soepele jaarwisseling
Wij delen tips om goed het nieuwe jaar in te gaan. Voorkom onverwachte verrassingen door een paar punten van aandacht na te lopen in Yoobi.

Onze tips voor een frisse start

Prijswijziging
Vanaf 1 december 2018 hanteren wij andere prijzen voor onze licenties. De aanpassing heeft als grondslag een verhoging n.a.v. de inflatiecijfers. Alle abonnementen wijzigen op de eerstvolgende prolongatiedatum na 1 december 2018.

De tarieven worden als volgt:

 • Yoobi Basic = €41,50 per gebruiker, per jaar (was €40,50)
 • Yoobi Corporate = €34,50 per gebruiker, per jaar (was €33,75)

Daarnaast verlagen we de tarieven voor CRM Gebruikers:

 • Yoobi Basic wordt €109,50 per jaar (was €144)
 • Yoobi Corporate wordt €136,50 per jaar (was €180)

De tarieven voor de aanvullende modules wijzigen ook. De nieuwe prijzen worden via de prolongatie mail aangekondigd.

Op de factuur staat een compleet overzicht van aantallen en prijzen die voor jouw organisatie van toepassing zijn. De factuur ontvang je vier weken voor de ingangsdatum van de nieuwe licentie. De Yoobi beheerder kan in het dashboard van het menu Beheer de gebruikersaantallen en de modules die je afneemt bekijken.

Wij zoeken collega's
Yoobi is volop in ontwikkeling dankzij ons team, maar Yoobi groeit en dus zijn we op zoek naar collega's om dit team te versterken. Ben of ken jij iemand die interessee heeft? Bekijk dan eens onze website of kom een kop koffie drinken.

Bekijk onze vacatures

Meer informatie
Heb je een vraag over deze nieuwsbrief of een van onze vacatures? Neem contact met ons op via sales@yoobi.nl of 0181-697670.

Met vriendelijke groet,

Jaco, Jurriaan, Vincent, Bram, Bas, Axel, Mercedes, Iris, Sarah, Jessica, Charlotte en Frank

 • Gepubliceerd op:
  06-12-2018
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  07-03-2019
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen