Yoobi Nieuwsbief juli

In deze nieuwsbrief lees je o.a. tips voor het beheren van verlof. 

 

De invoer van de AVG heeft ertoe geleid dat wij verschillende maatregelen hebben getroffen om te voldoen aan de nieuwe richtlijnen. Een belangrijke wijziging is dat wij toestemming nodig hebben om klantgegevens in te mogen zien en die toestemming vast willen leggen.

Dit betekent dat wij support meldingen pas mogen oppakken als een organisatie ons expliciet toestemming geeft om mee te kijken naar hun gegevens in Yoobi. Om die toestemming te borgen hebben wij het support-formulier uitgebreid met de vraag of dit akkoord is.

Als je ons belt of mailt dan proberen we je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, maar het is voor ons niet toegestaan om direct mee te kijken. Telefoontjes of e-mails met verzoeken voor support verwijzen wij vanaf nu door naar het support-formulier.
 

Vervallen verlofuren 
Heeft een medewerker niet al zijn wettelijke vakantiedagen opgenomen, dan komen deze uren te vervallen. Dit gebeurt een half jaar na het kalenderjaar, waarin ze zijn opgebouwd. Voor veel medewerkers zijn de wettelijke verlofuren uit 2017 op 30 juni 2018 vervallen (de bovenwettelijke uren verjaren per 1 januari 2023).

Heb je medewerkers waarbij dit het geval is en wil je deze uren niet verloren laten gaan, lees dan verder, want in dit artikel geven we aan wat je met deze uren kunt doen.  

Video 
Voor een aantal onderdelen van Yoobi hebben we een video opgenomen, die laat zien hoe je een instelling doorvoert. Bijvoorbeeld voor het opstellen van een offerte, het aanmaken van een orderitem of het instellen van een tarief per medewerker. Je vindt de video's op onze support-pagina's. Mis je een video over een onderwerp, laat het ons dan weten. 

Kunnen we ergens bij helpen? 

Heb je een vraag naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Mail je vraag naar sales@yoobi.nl of bel ons op telefoonnummer 0181-697670. 

Met vriendelijke groet,

Jaco, Jurriaan, Vincent, Bram, Bas, Axel, Patrick, Mercedes, Iris, Sarah, Jessica en Frank

 • Gepubliceerd op:
  19-07-2018
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  02-11-2018
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen