Yoobi introduceert self billing

Met trots introduceren wij onze nieuwste module: self billing! Met deze nieuwe module gaat een wens van veel klanten in vervulling. Maar wat is het precies en wat zijn hier de voordelen van? Dat leggen we je graag uit in dit blog.  Voor wie is self billing geschikt? 
Self billing is dé oplossing voor bedrijven die (veel) met flexkrachten, gedetacheerden, ZZP-ers of freelancers werken. Door de self billing module wordt het facturatieproces omgedraaid. 

Waarom self billing? 
Waarom niet is eigenlijk de vraag. Self billing heeft een aantal grote voordelen voor je organisatie. 

 1. Minder fouten 
  Omdat er bij self billing vooraf een controle plaatsvindt is de kans op fouten stukken kleiner. Je weet zelf precies wat de gemaakt afspraken zijn en verwerkt deze als zodanig in de self billing software. 

 1. Uniforme methode 
  Als je met meerdere ingehuurde krachten werkt hebben zij allen hun eigen manier van aanleveren. Door het werken met self billing creëer je direct een uniforme methode van factureren. Je beheert het proces immers zelf. 

 1. Forse tijdsbesparing 
  Voor de financiële afdeling van de organisatie zorgt self billing voor een forse tijdsbesparing op meerdere fronten. Zo bespaar je veel tijd op het maken van creditnota’s en correctiefacturen omdat er door self billing geen foutieve facturen zijn. Daarnaast ben je als organisatie minder tijd kwijt met het controleren van facturen.  

Self billing van Yoobi 
De afgelopen periode hebben we deze nieuwe module ontwikkeld en getest en vanaf nu is de module dan ook beschikbaar!

Nieuwsgierig?  
Nieuwsgierig hoeveel tijd self billing jouw organisatie bespaart? Neem dan contact met ons op voor een (gratis) demo-account of laat je vrijblijvend adviseren door onze specialisten.  

 • Gepubliceerd op:
  10-07-2020
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  08-06-2022
 • Tag:
  self-billing
 • Delen:
  Delen

Meer informatie?