Yoobi heet Moni welkom als nieuwe partner


Naast een aantal andere prettige samenwerkingen, vormt Yoobi nu ook een team met MONI. MONI is een organisatie met vestigingen en Emmeloord en Amersfoort en ondersteunt ondernemers bij het voeren van de administratie in de “Cloud” en coacht ze bij de interpretatie van de geleverde managementinformatie. MONI heeft als doel ondernemers inzicht te geven in hun financiële prestaties, ze efficiënter te laten werken en hen tijd te laten besparen bij het voeren van administratie. Bijvoorbeeld door de administratie uit te besteden aan MONI of door slimme online oplossingen in te zetten, zoals Yoobi.

Harold Klein Swormink – eindeverantwoordelijk voor MONI:

“Het geeft mij voldoening om ondernemers op praktische wijze te helpen bij het ondernemen. Een van de uitdagingen die ondernemers hebben is het (laten) accorderen van uren die zijn gewerkt voor externe opdrachtgevers. De oplossing die Yoobi hier voor biedt, is ideaal voor deze situaties en de belangrijkste reden waarom wij voor Yoobi hebben gekozen.”

Bram Roodenburg – accountmanager Yoobi:

“De samenwerking met MONI verloopt erg prettig. De medewerkers van MONI heb ik ervaren als enthousiast en professioneel. Zij weten exact waar hun klanten behoefte aan hebben en weten Yoobi op de juiste momenten in te zetten. Samen creëren we een krachtige oplossing, zo dat we onze beider klanten helpen efficiënter te werken.”

Meer informatie

Wil je meer weten over de dienstverlening van MONI, bezoek dan zeker de website. Voor een online demo van de module ‘extern accorderen’ neem je contact op met de medewerkers van Yoobi.