Yoobi groeit door!

Team Yoobi groeit. Afgelopen maand verwelkomden we nieuwe collega's en werden we een erkend MBO leerbedrijf! Bij Yoobi zijn we continu in beweging. We verbeteren onze software, we krijgen steeds meer gebruikers en onze klanttevredenheid is hoog. Daar zijn we trots op. Om onze kwaliteit te kunnen blijven waarborgen groeien we daarom ook op andere vlakken. Zo is ons team onlangs uitgebreid en zijn wij een erkend leerbedrijf. 

Uitbreiding support team
Begin maart hebben we ons supportteam uitgebreid met Raimondo. Raimondo werkt deeltijd bij Yoobi en volgt daarnaast de HBO opleiding ICT Service Management. Samen met Ruthger en Mercedes zorgt hij dat alle vragen van onze gebruikers snel worden beantwoord. 

Erkend werk & leerbedrijf
Onlangs is Yoobi erkend als leerbedrijf voor de opleidingen MBO Software Development & MBO Marketing & Communicatie. Wij hopen dat we hiermee een mooie bijdrage kunnen leveren aan de toekomst van deze studenten door hen een gedegen stageplek te bieden. 

Onze stagiairs krijgen de kans om de kneepjes van het vak te leren en worden hierbij begeleid door onze ervaren medewerkers. Axel Bons is de praktijkbegeleider voor de developers die stage komen lopen en Margot Jonker neemt de marketing stagiairs onder haar hoede. 

De eerste stagiaire is inmiddels begonnen. Grace loopt tot en met juni stage binnen ons development team. Zij zal zich vooral richten op haar examenopdracht. 

Shadi versterkt ons development team
In februari is Shadi gestart binnen ons development team. We waren al langere tijd op zoek naar een extra developer en zijn dan ook ontzettend blij met de komst van Shadi. Zijn hart ligt bij back-end development maar hij heeft ook kennis van front-end development. Kortom, een goede aanvulling op ons groeiende team. 

Goede vooruitzichten
Met de uitbreiding van ons team kunnen we onze blik op de toekomst richten. We blijven onze software doorontwikkelen zodat onze gebruikers hier optimaal van profiteren. Benieuwd naar onze plannen? Lees dan vooral het blog over de wijzigingen in onze modules voor CRM Verkopen en CRM Offertes die we voor de zomer afronden. 

Ook bij Yoobi werken?
Ondanks dat ons team al flink is gegroeid hebben we nog steeds vacatures open staan. Neem daarom snel een kijkje op de vacature pagina en wie weet ben jij onze volgende aanwinst!
 

 • Gepubliceerd op:
  06-04-2022
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  03-05-2022
 • Tag:
 • Delen:
  Delen