Yoobi fiatteert automatisch facturen

Kies voor een koppeling met je boekhoudpakket en je bent minder tijd aan je administratie kwijt. 


Wij hebben inmiddels een flink aantal koppelingen gerealiseerd met software pakketten. Als je kiest voor een (automatische) koppeling heb je minder handelingen nodig om gegevens uit te wisselen met andere software. Het is daardoor in veel gevallen sneller en minder foutgevoelig. Vooral als het gaat om financiële gegevens, wil je de kans op fouten beperken. Dat kan, door te werken met een koppeling.

Wat doet een koppeling?
De koppeling zelf doet niets, het is slechts de verbinding die je legt tussen twee systemen. Zodra die tot stand gebracht is, kun je Yoobi gebruik laten maken van die koppeling, bij het versturen van facturen.

Automatisch facturen versturen

Zodra je een verkoopfactuur verzend, stuurt Yoobi niet alleen de factuur naar de klant, maar ook een XML bestand naar de web service van je boekhouding. Er worden eigenlijk twee bestanden, automatisch verzonden en het is niet meer nodig om facturen handmatig te importeren. Facturen worden als concept ingevoerd, zodat je de facturen achteraf nog kunt aanpassen of verwijderen.

Automatisch betalingen verwerken

De koppeling controleert om 07.00uur en 13:00uur de betalingen die jouw boekhouding heeft ontvangen en probeert die te matchen met de openstaande facturen in Yoobi. In het overzicht ‘betalingen verwerken’ staan alle voorstellen van gevonden transacties tegen de openstaande facturen. Transacties die 100% matchen met een openstaande factuur krijgen automatisch een fiat en status ‘betaald’. 

Online facturatie
Vooral voor gebruikers die werken met elektronisch facturen (UBL documenten) heeft dit een groot voordeel, omdat dit type facturen sneller herkend wordt en er zo meer openstaande facturen automatisch gefiatteerd worden.

Debiteurenbeheer

Doordat de koppeling betaalinformatie integreert in Yoobi, kun je je focussen op de pagina ‘openstaande facturen’. Dit zijn facturen die na de vervaltermijn nog niet betaald zijn en actie behoeven, zoals het versturen van een herinnering.

Mogelijkheden

Op dit moment bieden wij koppelingen aan met de volgende boekhoudpaketten:

Onkosten automatisch toevoegen 
Heb jij je boekhouding in Twinfield? Dan kun je zelfs je gedeclareerde onkosten automatisch invoeren met een koppeling. Foutloos en snel, zonder extra handelingen.

Factureren met Yoobi
Onze facturatiemodule is een van de meest veelzijdige en praktische oplossingen. Niet alleen door de koppelingen die wij bieden, maar ook door de uitbreidingen die we de afgelopen periode hebben gedaan. Maak kennis met deze module en lees welke resultaten onze klanten behalen.

Met Yoobi ben je minder tijd aan je administratie kwijt. 

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
 • Gepubliceerd op:
  01-08-2017
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  26-10-2020
 • Tag:
 • Delen:
  Delen