Yoobi CRM: ontdek de vernieuwde website

Ontdek onze vernieuwde CRM website! Yoobi CRM zorgt voor perfect relatiebeheer & grip op verkopen.Yoobi ontwikkelt software voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, verlofregistratie, onkostenregistratie, planning en CRM. Yoobi CRM is ingericht voor perfect relatiebeheer en grip op verkopen. Alle voordelen van Yoobi CRM zijn te vinden op de vernieuwde website.  

Modulaire opbouw 
Wij vinden het belangrijk dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Daarom is Yoobi CRM modulair opgebouwd. Zo kan je precies kiezen wat er het beste bij jouw organisatie past. Ga je voor perfect relatiebeheer of wil je ook grip en inzicht in je verkoopproces?  

Perfect relatiebeheer 
De basis van Yoobi CRM is perfect relatiebeheer. Hiermee heb je via het dashboard duidelijk inzicht in je relaties. Deel zelf de relaties in zoals jij wenst, bijvoorbeeld klanten, leads, prospects en leveranciers.  

Grip op verkopen 
De aanvullende module ‘verkopen’ zorgt voor inzicht in je volledige verkoopproces. Met de salespipeline zie je in één oogopslag wat de resultaten per verkoopschema zijn. Ook maak je automatische taken aan voor je verkoopschema’s.  

Topje van de ijsberg 
Perfect relatiebeheer en grip op verkopen zijn slechts het topje van de ijsberg. Ontdek alle andere voordelen van Yoobi CRM op de vernieuwde website. Zo kan Yoobi CRM verder uitgebreid worden met onder andere offertes en projectmanagement, heeft het zeer uitgebreid taakbeheer én een handige outlook koppeling.  

Verbeteringen in de software 
Bij Yoobi vinden we het belangrijk om onze software te blijven verbeteren. In het afgelopen jaar hebben we dan ook hard gewerkt aan onze CRM-module. Wij vroegen Ernes Schilderwerken hoe de verbeteringen bevallen.  

“De kunst van goede CRM-software is dat je met zo min mogelijk klikken zoveel mogelijk inzicht hebt, voorheen was het al goed, maar het inzicht wat we nu hebben is weer een gigantische verbetering. Het is fantastisch hoe de mensen bij Yoobi zich kunnen inleven in wat de gebruikers aan inzicht willen” 

Past Yoobi CRM bij jou? 
Twijfel je of Yoobi CRM bij jouw organisatie past? Op onze website start je eenvoudig met een gratis proefaccount. Zo ontdek je zelf alle voordelen van Yoobi CRM.  

 • Gepubliceerd op:
  21-09-2020
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  26-01-2021
 • Tag:
  CRM
 • Delen:
  Delen