Vanwege een systeem update is Yoobi niet beschikbaar op dinsdag 11 mei tussen 20:00 en 23:59, meer informatie →

Yoobi bied nu ook een koppeling met e-Boekhouden

Dankzij deze koppeling heb je een beter beeld van debiteuren in Yoobi, met minder handelingen.

e-Boekhouden is een online boekhoudpakket, inclusief facturatie en een oplossing voor het voeren van een ledenadministratie. Een compleet en eenvoudig administratiesysteem, geschikt voor starters, ondernemers, verenigingen en accountants.
 


Door Yoobi te laten samenwerken met de boekhoudsoftware, automatiseren we een deel van de administratie. Naast koppelingen met o.a. Twinfield en Yuki, hebben wij nu ook een koppeling met e-Boekhouden gerealiseerd. 

Wat doet een automatische koppeling?

Deze koppeling verstuurt automatisch debiteur- en financiële boekingen van Yoobi naar e-Boekhouden. Betalingen die e-Boekhouden ontvangt, worden automatisch bijgewerkt in het overzicht van openstaande facturen in Yoobi.

Automatisch facturen aanleveren bij e-Boekhouden.nl

Als de koppeling is ingesteld, dan worden de (boekingsregels van de) facturen automatisch naar e-Boekhouden verstuurd, op het moment dat je één of meerdere factureren verstuurd naar uw relatie.

Handmatig facturen aanleveren bij e-Boekhouden.nl

Je kunt er ook voor kiezen facturen handmatig (opnieuw) aan te leveren bij e-Boekhouden. Onder “Financieel > Alle facturen”  is na het activeren van de koppeling een extra e-Boekhouden knop verschenen die je hier voor kunt gebruiken.

Automatisch betalingen verwerken in Yoobi

In e-Boekhouden kan je handmatig facturen op betaald zetten of je koppelt met je bank en dan verwerkt e-Boekhouden elke nacht de betalingen van de openstaande facturen. Yoobi neemt de betaalstatus van facturen over uit e-Boekhouden.

Als je er voor kiest om automatisch betalingen te verwerken, dan controleert Yoobi elke dag om 07.00uur en om 14.00uur op betalingen die e-Boekhouden heeft ontvangen en verwerkt deze automatisch op de factuur in Yoobi. In de historie van de factuur zie je ontvangen betalingen terug. Transacties krijgen automatisch een fiat en status ‘betaald’.
 

Voordelen van deze koppeling

De informatie uit e-Boekhouden wordt geïntegreerd in Yoobi. Je verstuurt automatisch facturen aan je boekhouding en Yoobi verwerkt betalingen op de factuur automatisch. De koppeling is betrouwbaar, snel en secuur.

 • Bespaar tijd. Je hoeft minder handelingen uit te voeren, want Yoobi levert facturen voor je aan bij e-Boekhouden.
 • Compleet overzicht. Yoobi neemt de betaalstatus over uit e-Boekhouden. Je hoeft niet apart in te loggen op je boekhouding.
 • Altijd up-to-date. De betaalstatus van een factuur wordt tijdig bijgewerkt, zodat je slim om kunt gaan met herinneringen. In de historie van een factuur zie je precies wat er met die factuur is gebeurd. 

Wil je meer weten over deze koppeling, of zelf ervaren hoe het werkt? Neem contact op met de medewerkers van de afdeling sales, zij helpen je graag. Telefonisch bereikbaar op +31 (0)181 69 76 70, of per mail sales@yoobi.nl

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
 • Gepubliceerd op:
  05-09-2017
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  26-04-2019
 • Tag:
 • Delen:
  Delen

Meer informatie?