Welkom bij Yoobi

 

Op vrijdag 1 september hebben wij ons kantoor naar een nieuwe locatie verhuisd. Een zichtlocatie, waar het logo van Yoobi een prominente plek op de gevel krijgt. Met een inrichting die Yoobi weerspiegelt, zodat het voor onze bezoekers direct duidelijk is waar ze binnen stappen.

Transitie

De reden dat we Yoobi zo prominent in beeld brengen, is dat wij onze huidige bedrijfsnaam loslaten. We hebben er voor gekozen om niet langer e-dynamics als bedrijfsnaam te voeren, maar voortaan eenduidig naar buiten te treden als Yoobi. Ons nieuwe kantoor straalt dit dan ook uit.  

Ambitie

Door te verhuizen naar een locatie met meer ruimte, geven wij het groeiende team achter Yoobi (spreekt uit Joebie) meer flexibiliteit om samen te werken aan projecten. Een frisse werkomgeving met veel daglicht, waar iedereen een vaste werkplek heeft. Met  een ‘concentratieplek’, voor het geven van een online demo. En een moderne vergaderruimte, die ruimte biedt voor brainstormsessies, gezamenlijke lunches en voor het geven van trainingen.

Nieuwe ontwikkelingen

Ons development-team werkt dagelijks aan de verbetering en uitbreiding van Yoobi. Iedere week brengen wij een update uit, waarin foutoplossingen en nieuwe functionaliteiten beschikbaar komen.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen Yoobi, adviseren wij iedereen om de nieuwsbrief te lezen. In de nieuwsbrief kondigen wij aan waar we aan werken en wat je van ons kunt verwachten. Via deze link kunnen je collega’s en jij je inschrijven.

Daarnaast  communiceren wij belangrijke informatie via de actuele meldingen en door blog-artikelen te publiceren. Als je de widget ‘Yoobi weblog ’aan je dashboard toevoegt, zie je altijd een overzicht van de meest recente artikelen.
 

Contact

Wil je meer zien van ons nieuwe kantoor? Je bent van harte welkom voor een kop koffie. Onze adresgegevens zijn ongewijzigd.

Mailen kan naar:  sales@yoobi.nl
Vragen mogen naar: support@yoobi.nl

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!