Bestanden uit Cloud Storage koppelen

Wij bieden ondersteuning voor Dropbox, Microsoft Onedrive en Google Drive.
Yoobi ondersteunt bestanden vanuit Dropbox, Microsoft OneDrive en Google Drive. Als je documenten hebt opgeslagen in een van deze Cloud Storage aanbieders heb je de optie om de bestanden te uploaden in CRM.

Open het tabblad ‘bijlagen’ bij een relatie om een aanbieder te selecteren. Vervolgens log je in met je persoonlijke accountgegevens om het gewenste bestand te selecteren en koppelen. Zodra je de verbinding hebt gelegd heb je het bestand uit de Cloud gekoppeld aan het item in Yoobi. Als je op de link klikt wordt je meegenomen naar de aanbieder om het bestand te openen/downloaden.
 


Let op: Voor het openen en/of downloaden van een bestand geld dat je met een eigen account van de aanbieder toegang moet hebben tot het bestand. Een privé bestand uit een Google Drive van persoon X kan niet worden geopend door persoon Y als persoon Y geen rechten heeft. Persoon X moet het bestand delen met persoon Y.
 

Agendabeheer

In Yoobi worden alle taken en goedgekeurde verlofaanvragen vastgelegd in je persoonlijke agenda. De agenda van Yoobi kun je synchroniseren met je persoonlijke Interner agenda om zo alle afspraken te bundelen (privé en vanuit Yoobi).

Bijna elke smartphone kan een abonnement te nemen op een internetagenda. Maar ook desktop agenda's (zoals Outlook) en Cloud agenda's (zoals Outlook.com en Google Kalender) hebben deze mogelijkheid. 

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!

1Cloud store: een bestandsysteem in de cloud, op internet. Bestanden worden op uw PC of mobiel apparaat gesynchroniseerd. 

 • Gepubliceerd op:
  30-03-2015
 • Gemaakt door:
 • Bijgewerkt op:
  19-09-2022
 • Tag:
  Microsoft Onedrive,Dropbox,cloud store,Google Drive
 • Delen:
  Delen