Voor Qonnected koppelen wij Yoobi aan OTRS

Maak kennis met Qonnected, een van onze nieuwe klanten en de eerste die een koppeling heeft met Yoobi en Open source Ticket Request System (OTRS). 


Maak kennis met Qonnected, een van onze nieuwe klanten en de eerste die een koppeling heeft met Yoobi en Open source Ticket Request System (OTRS).

Meer over Qonnected
Vanuit Hardenberg zorgen de medewerkers van Qonnected letterlijk voor verbinding en helpen zij ondernemers bij het oplossen van IT vraagstukken. Zij leveren complete ICT oplossingen op het gebied van automatisering en cloud computing.

Werkwijze
Klanten van Qonnected die support nodig hebben, worden geregistreerd in OTRS. OTRS is Open Source software, specifiek gericht op  IT service management. In dit systeem worden meldingen aangemaakt van alle vragen die Qonnected ontvangt. OTRS zorgt er voor dat de juiste medewerker van Qonnected de vraag oppakt, behandelt, terugkoppelt aan de klant en afsluit. Zo ontstaat er een database van alle vragen die gesteld worden.  

Verzoek
Qonnected werkt met urenregistratie van Yoobi en had de wens om uren te kunnen schrijven op meldingen uit OTRS.

Oplossing
Om dit mogelijk te maken heeft e-dynamics (de ontwikkelaar van Yoobi) een koppeling gemaakt tussen Yoobi en OTRS. Deze koppeling gaat elke 5 minuten automatisch na welke meldingen er actief zijn en maakt het voor medewerkers van Qonnected mogelijk om meldingen uit OTRS op te roepen in de timesheet van Yoobi. Door het specificatieveld te openen verschijnt er een actuele lijst van meldingen waar uren op geschreven kunnen worden. Hiermee geven medewerkers exact aan hoeveel tijd zij spenderen aan een melding.  

Dit heeft als voordeel dat Qonnected nauwkeuring kan bepalen hoeveel tijd medewerkers aan een (bepaald type) melding of klant kwijt zijn. Deze informatie geeft hen inzicht en dat helpt hen bij het maken van een planning of het uitbrengen van een offerte.

Meer informatie
Meer weten over de dienstverlening van Qonnected? Kijk dan op hun website. Voor meer informatie over deze maatwerk oplossing, of voor een demonstratie van de mogelijkheden van Yoobi, bel je met de medewerkers van de afdeling sales; +31 (0)181 69 76 70. 

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
 • Gepubliceerd op:
  24-02-2019
 • Gemaakt door:
 • Bijgewerkt op:
  20-12-2021
 • Tag:
  klantcase
 • Delen:
  Delen

Meer informatie?

meer klantcases vind je hier.