Vernieuwde CRM-module

Vorig jaar zijn we gestart met een nieuw uiterlijk van Yoobi.Vorig jaar zijn we gestart met een nieuw uiterlijk van Yoobi. Lijsten en dashboards zijn moderner en meer intuïtief geworden. Wij hebben ons vooral gefocust op visueel gebied gecombineerd met inzichtelijkheid en hebben toen het scherm CRM > Taken verbeterd: zowel in uiterlijk als in werking. Nu is het scherm CRM > relaties gedaan.

Let op: Afhankelijk van de modules waar je in Yoobi mee werkt zijn bepaalde gegevens, kaarten en tabbladen zichtbaar. In onderstaande afbeeldingen wordt er gewerkt met alle modules binnen Yoobi, dus is alles zichtbaar en  dit kan dus er anders uitzien dan binnen je eigen omgeving. 


Dit zijn de grootste veranderingen binnen het CRM > Relaties:

Gegevensblokken

In de tabbladen 'Overzicht' en 'Contactgegevens' zijn rechts de gegevensblokken zichtbaar.

Tabblad overzicht met gegevensblokken

Bepaal zelf welke gegevensblokken je zichtbaar wilt hebben en in welke volgorde. Klik op het moersleutel icoontje om de gegevensblokken te beheren. 

Kaartweergave of lijstweergave

Waar voorheen alleen een lijstweergave aanwezig was, is nu ook een 'kaart'-weergave mogelijk.
 

Tabblad projecten in kaartweergave

Switch van weergave met de weergave knop rechts boven in Yoobi. De vernieuwde weergave zal misschien even wennen zijn maar werkt als volgt: 'Dubbelklik' op een kaart om naar de detailgegevens van het project te navigeren. Klik op het icoontje met de 'drie puntjes' in de kaart om direct acties uit te voeren voor dit project.

Onboarding

Om de veranderingen in Yoobi te verduidelijken hebben we een onboarding tool gemaakt die je door de veranderingen in Yoobi heen loodst. Volg de diverse stappen door te klikken op de gegevens die aangewezen worden. Je krijgt dan als het ware een rondleiding die de veranderingen binnen het nieuwe menu relaties laat zien. Er zijn drie verschillende onderdelen die op deze manier getoond worden. Om de tour opnieuw te starten klik je rechtsboven in het scherm op het blauwe onderwijs icoontje. Kies 'Relatiescherm'.

We horen graag wat je ervan vindt. We zien je reactie graag in de vorm van een supportmelding tegemoet.
 • Gepubliceerd op:
  21-01-2020
 • Gemaakt door:
  Vincent Egt
 • Bijgewerkt op:
  12-10-2022
 • Tag:
  Kaartweergave,Gegevensblokken,CRM
 • Delen:
  Delen

Meer informatie?