Vernieuwd menu 'Projecten'

In 2019 zijn we gestart met een nieuw uiterlijk van Yoobi. Onlangs hebben we het projectdeel van Yoobi onder handen genomen en geïmplementeerd. De grootste veranderingen hebben we voor je op een rij gezet. Na het aanpassen van de menu's voor 'CRM taken' en 'CRM relaties' heeft nu ook het menu-item ' Projecten' een make-over ondergaan. Hoe en wat er precies vernieuwd is vertellen we je graag. 

Tabblad ‘Overzicht’

Het tabblad ‘Overzicht’ is volledig vernieuwd. Aan de linkerkant wordt gewerkt met kaarten en rechts wordt gewerkt met gegevensblokken. Tabblad ‘Inzicht’ 
Inzicht is een nieuw tabblad met als doel om snel inzicht in je projecten te krijgen. Gebaseerd op de diverse Yoobi modules en rechten als gebruiker wordt bepaald welke gegevens wel of niet zichtbaar zijn. 

Tabblad ‘Orders’
Indien je gebruikt maakt van de facturatiemodule heb je met het nieuwe tabblad 'Orders' direct inzicht in orders die aan het betreffende project gekoppeld zijn. 

Make-over
Een aantal tabbladen hebben een ander uiterlijk gekregen. Voorheen werden gegevens altijd in een lijst weergegeven. Na de make-over heb je de keuze om dit in een kaart- of lijstweergave te tonen. 


Zelf invoervelden bepalen bij nieuwe projecten
Op verzoek van Yoobi gebruikers is het mogelijk gemaakt om zelf invoervelden te bepalen bij het aanmaken van een nieuw project. 

Topje van de ijsberg
De wijzigingen in dit blog zijn slechts het topje van de ijsberg van alle innovaties in het menu-item ‘projecten’. Meer weten over de wijzigingen? Zodra je ingelogd bent in Yoobi zijn hier alle details te vinden. 

Suggesties?
Heb je zelf ook suggesties om Yoobi software te verbeteren? Neem dan contact met ons op door ons een supportvraag te stellen. Dit doe je snel & gemakkelijk via een support aanvraag vanuit je eigen Yoobi omgeving. 

 • Gepubliceerd op:
  23-06-2020
 • Gemaakt door:
  Iris Keim
 • Bijgewerkt op:
  26-01-2021
 • Tag:
  projecten
 • Delen:
  Delen

Meer informatie?