Track je activiteiten met tijdregistratie

Kies voor tijdschrijven en bespaar tijd op je urenregistratie

 

Tijdregistratie is het registreren van projecturen voorzien van start- en eindtijden. Deze manier van invoeren is speciaal ontwikkeld om snel veel activiteiten te registreren. De geregistreerde tijden geeft Yoobi duidelijk weer in een heldere weekstaat. Tijdsregistratie is beschikbaar via de webversie maar ook via de Yoobi App, waarbij je de keuze hebt de stopwatch te gebruiken.  

Werkwijze

In Yoobi heb je de keuze voor tijdsregistratie of urenregistratie. Via Beheer > Instellingen > Registreren > Tijdsregistratie kies je voor JA > instellingen opslaan om tijden te registreren. Het menu-item Mijn Uren wijzigt vervolgens naar een dag- en weekweergave.

Let op: maak je gebruik van urenregistratie en overweeg je over te stappen naar tijdsregistratie? Neem dan eerst contact met ons op, voordat je instellingen aanpast. 

De optie om tijdregistratie te gebruiken binnen Yoobi gaat per week en vervolgens op dag en tijd. Werkdagen worden door middel van een of meerdere blokken aangevuld met projecturen. Registraties kunnen worden voorzien van opmerkingen en overwerk.

Yoobi toont het weekoverzicht van de medewerker en de contracturen worden in het blauw weergegeven.

Registreer uren op projecten, activiteiten en bijbehorende klanten. Gewerkte uren bied je eenvoudig aan bij je opdrachtgever voor goedkeuring. Volledig digitaal en automatisch.

Weekoverzicht bij tijdregistratie


Stopwatch

In de Yoobi App zet je met vanuit het hoofdmenu direct de stopwatch aan, om exact vast te leggen hoeveel tijd je aan een activiteit hebt gespendeerd.

Laat Yoobi je registratie aanvullen

Voeg een nieuwe registratie toe in de app, of gebruik de functie ‘dag (aan)vullen’, zodat Yoobi direct een voorstel doet met start- en eindtijden inclusief pauze. Yoobi gebruikt de gegevens vanuit het werkrooster in het contract en toont in de timesheet een voorstel voor pauze. Klik je op het voorstel, dan wordt dit voorstel geregistreerd. Zo bespaar je tijd op de registratie van activiteiten.

    

Maak je urenregistratie compleet

Yoobi heeft diverse mogelijkheden voor het registreren van overwerk en tijd-voor-tijd uren. Maar ook medewerkers in parttimefuncties of met flexibele roosters registreren eenvoudig en snel hun gewerkte uren in Yoobi.

Uren voor ziekte of een bezoek aan de huisarts/tandarts worden bijgehouden op activiteiten die horen bij het project ‘Algemeen’. In de verlofregeling stel je in of de medewerker rechtstreeks uren mag registreren in de timesheet of dat deze uren via een verlofaanvraag aangevraagd moeten worden. Op het moment dat de verlofaanvraag goedgekeurd is, dan verschijnen de uren in de timesheet van de medewerker.

Kies voor een koppeling

En wissel gegevens met je boekhoudpakket uit. Veel van onze koppelingen werken volautomatisch, waardoor je minder handmatige handelingen uit hoeft te voeren. Dit bespaart tijd en beperkt de kans op fouten. 

Jij bepaalt

Welke modules je af wil nemen. Yoobi is een modulair systeem. Je start met uren- of tijdregistratie en registreert eenvoudig uren, aantallen of kosten op je projecten. Vervolgens kun je Yoobi uitbreiden met extra functionaliteiten, zoals facturatie, verlof of CRM. Hiermee maak je Yoobi zo uitgebreid en krachtig als je wilt en stel je een pakket samen wat naadloos aansluit op jouw organisatie. Alle modules kunnen op proef aan je licentie worden toegevoegd, zodat je uitgebreid kunt testen.

Met Yoobi kun je:

 • Kiezen voor tijdschrijven of urenregistratie
 • Tijdschrijven in de Yoobi App
 • Online gewerkte uren vastleggen via de webversie
 • Eenvoudige en vriendelijke software
 • Snel aan de slag 

Aan de slag
Wil je kennis maken met tijdregistratie? Start met een gratis demo-account.

 • Gepubliceerd op:
  20-02-2018
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  08-11-2018
 • Tag:
  tijdregistratie
 • Delen:
  Delen