Top 5 ontwikkelingen in 2021

In 2021 heeft ons development zeker niet stil gezeten. Het was moeilijk kiezen maar dit is onze persoonlijke top 5!


Nieuwe App

In het begin van 2021 lanceerden we de nieuwe Yoobi App. Ontwikkeld aan hand van jullie wensen. Door het jaar heen is de App geoptimaliseerd. Kortom, een absolute must om te downloaden. Uren registreren, verlof aanvragen of onkosten indienen, het gaat allemaal met groot gemak. Ook heb je met de nieuwe App je CRM in je binnenzak. 

Mollie koppeling
Vanaf nu is het mogelijk om jouw Yoobi facturatiemodule uit te breiden met een Mollie koppeling. Zo laat je klanten betalen op een manier die niet alleen bij hun, maar ook bij jou past. 


Zo voeg je een betaallink of QR code toe aan je facturen. Zo betaalt de klant eenvoudig via iDeal. Doordat het zo eenvoudig is om te betalen worden facturen veelal sneller betaald.  Wil je het je klanten nog makkelijker maken? Kies er dan voor om automatisch te laten incasseren met Mollie. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in bulk abonnementen factureert. 

Verbeteringen facturatiemodule
In oktober vertelden we alles over de verbeterde facturatiemodule. Wij wilden de verbeteringen dolgraag doorvoeren vanuit jullie eigen ervaringen. Juist daarom hebben we voordat we gingen verbeteren uitvoerig gesproken met een aantal fervente gebruikers van de facturatiemodule. Tijdens meerdere sessies ontdekte onze UX designer Charlotte wat er beter kon om te zorgen dat onze gebruikers moeiteloos factureren.  

Het is nu dan ook mogelijk om op meerdere plekken factuurvoorstellen te genereren, je geeft direct in een project aan of dit project gefactureerd wordt en voegt bijlagen toe vanuit de order. Je leest er alles over in dit blog

Verbeteringen planningsmodule
We zijn druk bezig geweest met het optimaliseren van de Yoobi planningsmodule. Hierbij hebben wij goed gelet op de wensen van de gebruikers. Zo is het nu eenvoudig om een planning volledig te verplaatsen, activiteiten te verplaatsen, sorteer je activiteiten op de door jouw gewenste volgorde en meer! 

Beveel Yoobi aan en ontvang korting op je factuur
Jullie als gebruikers waarderen Yoobi gemiddeld met een 8.8! Daar zijn wij ontzettend trots op. Er is dan ook geen betere reclame dan mond tot mond reclame. Wanneer je zó enthousiast bent over Yoobi dat je het aanbeveelt aan anderen dan staat daar een beloning tegenover. Vanaf nu is het mogelijk om vanuit je persoonlijke Yoobi omgeving zakelijke relaties Yoobi aan te bevelen. In nog geen twee minuten vul je het formulier in en wij nemen vervolgens contact op. Wordt de relatie die je aanbeveelt klant? Dan ontvang jij een korting op de volgende factuur!

Je vindt het formulier onder de knop 'Word ambassadeur van Yoobi' in het Help & Support menu bij de quickstart en de standaard menu items. 
 • Gepubliceerd op:
  23-12-2021
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  28-12-2021
 • Tag:
  app,planning,facturatie
 • Delen:
  Delen