Sneller selecties downloaden met verbeterde lijsten

Met de verbeterde lijsten heb je direct grip op relaties, medewerkers of taken. Eenvoudig resultaten sorteren, filteren en direct te downloaden.


 
Ga aan de slag met het vernieuwde ontwerp van Yoobi en ontdek de voordelen van de nieuwe vormgeving. Schakel direct om naar de vernieuwde versie door de switch te gebruiken. Je vindt deze knop rechts bovenin je scherm.
 

Als je bent overgeschakeld zul je zien dat Yoobi veel rustiger is geworden. Er zijn minder menu-items en de taakbalk is vereenvoudigd door functionaliteiten te verplaatsen of weg te laten. 

Wist je dat: als je rechts boven in het scherm op je eigen naam klikt, je bij je persoonlijke instellingen komt?

Bereik meer met minder handelingen
Het proces om een medewerker, project of relatie aan te maken is minder uitgebreid dan voorheen, zo hebben we ervoor gezorgd dat je de stappen sneller doorloopt.

Verbeterde overzichtspagina’s
Het vernieuwde ontwerp werkt een stuk intuitiever. Alle belangrijke projectinformatie vind je op 1 plek en is altijd toegankelijk. Yoobi geeft je het inzicht wat je nodig hebt om beslissingen te nemen. De overzichtspagina’s per module zijn uitgebreid met inzicht blokken, die geven je informatie en helpen je om sneller naar relevante gegevens te navigeren.


Vernieuwde lijsten
Met de verbeterde lijsten heb je direct grip op relaties, medewerkers of taken. De lijstweergave is uitgebreid met een detail scherm zodat je eenvoudig details bewerkt zonder te navigeren tussen de lijst en details. Het sorteren van gegevens is praktisch als je meer overzicht wil. Het maakt resultaten beter bruikbaar. Door lijsten te filteren kun je je concentreren op de gegevens die je wil gebruiken. In onderstaande video laten we zien welke opties je hebt om de weergave aan te passen naar jouw wensen. 
 


Met onze CRM Module kun je eenvoudig resultaten sorteren, filteren en direct downloaden. Wil je zelf met deze functionaliteiten aan de slag? Stap over op de vernieuwde versie van Yoobi en vraag onze CRM Module aan

 

 

 • Gepubliceerd op:
  19-03-2019
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  01-05-2019
 • Tag:
  CRM
 • Delen:
  Delen