Profiteer van actief relatiebeheer

Beheer relaties van prospect tot klant. Volg gesprekken, taken, activiteiten, documenten, notities en (verkoop)resultaten in Yoobi.

Ga aan de slag met onze verbeterde CRM basis module en ervaar de voordelen van actief relatiebeheer. Werk als een team en deel belangrijke kennis. Met Yoobi geef je medewerkers inzicht en creeer je overzicht.

CRM voor iedereen
Wij hebben de CRM module aangepast. Van nu af aan werken we met een CRM basis module en nemen gebruikers verschillende rechten af die passen bij hun rol in de organisatie.

In de nieuwe basis module hebben alle gebruikers toegang tot de details van een relatie en taken en activiteiten, zonder dat hier extra CRM gebruiker licenties voor aangeschaft moeten worden. Zo kan iedereen meewerken aan klantactiviteiten en is er zicht op taken die open staan.

Weet wat er van je verwacht wordt en kom je afspraken op het juiste moment na. Yoobi helpt je hierbij met de ‘mijn taken’ pagina en met behulp van de agenda-koppeling.

Gebruikersrollen die beter bij je passen
Naast toegang tot de CRM basis module, zijn er aanvullende gebruikersrollen beschikbaar en instelbaar. Door rechten toe te kennen geef je medewerkers extra mogelijkheden binnen de CRM module. Op die manier stel je een gebruiksrol samen die aansluit bij de verantwoordelijkheden van een gebruiker.

 • CRM Accountmanager. Voor het bijwerken van targets en het registreren van verkopen.
 • CRM Database. Maak klantselecties en groepeer relaties.
 • CRM Beheer. Gebruikers met deze rol hebben zicht op de financiële resultaten, stellen verkoopschema’s samen en maken offerte templates.

Alle gebruikers krijgen toegang tot taken en activiteiten, wij rekenen hier geen extra kosten door.

Wij hopen dat je een goed beeld hebt bij de vernieuwde CRM basis module en de gebruikersrollen. Mocht dat niet zo zijn, neem dan contact op met de afdeling sales. Onze accountmanager vertelt je graag meer. 

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
 • Gepubliceerd op:
  09-06-2016
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  14-12-2018
 • Tag:
 • Delen:
  Delen