Optimaliseer je facturatieproces met Yoobi

Als je kiest voor de Yoobi facturatiemodule inclusief boekhoudkoppeling, laat je afdelingen en medewerkers naadloos samenwerken aan facturatie. Ontdek meer in dit blog. 
 Als je met Yoobi factureert heb je inzicht en controle op alle onderdelen van het factuurproces. Van factuur tot het automatische debiteurenbeheer. Met een boekhoudkoppeling bespaar je ook nog eens fors tijd op je boekhouding. 


Factuur in 4 stappen
Vanuit je timesheet maak je snel & gemakkelijk een factuur in slechts 4 stappen. De factuur kan in PDF-, XML- of UBL-document en in eigen huisstijl verzonden worden. Om het betalingsproces vlot te laten verlopen is er de optie tot een iDEAL betaallink. Betaald krijgen was nog nooit zo makkelijk! 


Factureer hoe je het wilt
Welke afspraak je ook maakt, Yoobi helpt je bij de doorbelasting. Kies voor facturen op uurbasis, fixed-price, intercompany- of productfacturen. Vooraf leg je alle afspraken over facturatie vast in de order. Als alle gegevens in de order goed zijn vastgelegd factureer je eenvoudig & snel met Yoobi. Veel facturen? Met Yoobi kan je ook in bulk factureren.
  
Deelfacturen
Het is met Yoobi ook mogelijk om voor een project met deelfacturen te werken. Op deze manier kan je een opdracht gemakkelijk in delen aan de klant factureren. Ideaal wanneer je een opdracht in fases voltooid en de klant per fase een factuur krijgt. 

Boekhoudkoppeling
Om nog meer tijd te besparen heeft Yoobi koppelingen met een aantal boekhoudpakketten. Zo worden je facturen automatisch toegevoegd aan je boekhoudpakket en zie in je in 1 oogopslag wat de betaalstatus in Yoobi is. 

We hebben met een aantal boekhoudpakketten een koppeling. Op onze website lees je meer over de koppeling per pakket. Koppel met Mollie en laat klanten moeiteloos betalen

Door te werken met de Mollie koppeling kies je voor gemak voor zowel jezelf als voor de klant. Welke betaalmethode je ook kiest, het gaat snel & eenvoudig.  

Voeg een betaallink of QR code toe aan je facturen waarmee je klant eenvoudig betaald via iDeal. Doordat het zo eenvoudig is om te betalen worden facturen veelal sneller betaald.  

Wil je het je klanten nog makkelijker maken? Kies er dan voor om automatisch te laten incasseren met Mollie. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in bulk abonnementen factureert. Zo heeft de klant er helemaal geen omkijken meer naar en ontvang jij snel je geld.  


Benieuwd hoe Yoobi jouw factuurproces kan optimaliseren? We adviseren je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@yoobi.nl. 

 

 • Gepubliceerd op:
  19-06-2020
 • Gemaakt door:
  Jurelyn van Kapel
 • Bijgewerkt op:
  04-06-2022
 • Tag:
  factureren,facturatie
 • Delen:
  Delen