Ons best bewaarde geheim

Maak kennis met de voordelen van extern accorderen.  


Maak kennis met de voordelen van extern accorderen

Yoobi zorgt er voor dat een urenstaat foutloos en snel langs alle partijen gaat. Raak niet langer werkbriefjes kwijt, voorkom onleesbare urenstaten en creëer duidelijkheid bij alle partijen over gewerkte uren. Met Yoobi weet je op elk moment wat de status is van gewerkte uren en heb je inzicht in het proces. Start met onze oplossing en krijg (ook) sneller akkoord op gewerkte uren.
 

Direct aan de slag

Geen gedoe met wachtwoorden en inloggegevens, je laat klanten eenvoudig gebruik maken van Yoobi. Zij accorderen uren vanuit hun mailbox. Laagdrempelig en professioneel.

Versnel het proces

Yoobi stuurt een e-mail naar de medewerker met het verzoek uren te registreren of de timesheet te sluiten. Zo voorkom je onnodige vertraging.

Inclusief verlofregistratie

Elke dag dat een medewerker werkt, bouwt hij of zij automatisch verlof op. Doordat medewerkers uren registreren in Yoobi, is dit meteen ingeregeld. Praktisch bij het uitbetalen van opgebouwde tijd-voor-tijd uren en overwerk.

Slimme signalering

Yoobi bewaakt de status per opdrachtgever en stuurt automatisch herinneringen. Zo bevordert Yoobi een vlotte verwerking van geregistreerde uren.

Uren doorbelasten

Start met factureren zodra je akkoord van de opdrachtgevers hebt ontvangen. Selecteer de periode die je wil doorbelasten en klik op ‘Genereer Factuurvoorstellen’. Yoobi maakt dan alle factuurvoorstellen op. Waarom zou je hier mee wachten tot het begin van een nieuwe maand?

Onderbouw je factuur

Yoobi voegt automatisch een rapport toe aan de factuur, met daar op de naam van de externe opdrachtgever die de uren heeft goedgekeurd. In één PDF, dus zonder losse bijlagen.

Onze module ‘extern accorderen’ zorgt voor duidelijkheid bij alle partijen. Verkort ook de doorlooptijd van registratie tot facturatie en kies voor onze complete oplossing. Vraag vandaag nog jouw demo-account aan en test het zelf. 

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!
 • Gepubliceerd op:
  05-10-2017
 • Gemaakt door:
  Sarah Kocken
 • Bijgewerkt op:
  19-10-2018
 • Tag:
 • Delen:
  Delen