Nieuwsbrief september

De nieuwsbrief van september is er! In deze nieuwsbrief vind je onder andere tips voor Yoobi beheerders en het stroomlijnen van je facturatieproces. Lees snel verder voor al het nieuws. 


Ook in september hebben we weer een mooi aantal tips en nieuwtjes voor Yoobi gebruikers. Je vindt ze allemaal in dit blog. 

3 snelle tips voor Yoobi beheerders
Als beheerder nog meer uit Yoobi halen? Dat kan! In dit blog geven we 3 tips om jouw werk makkelijker te maken en andere Yoobi gebruikers beter te helpen bij vragen. In het blog ontdek je de tips. 

Yoobi Basic wordt Yoobi Team
Vanaf 1 oktober wordt de productnaam van 'Yoobi Basic' gewijzigd naar 'Yoobi Team'. Het abonnement 'Yoobi Team' is voor 2~24 gebruikers. De prijzen, voorwaarden en functies blijven ongewijzigd. 

Nieuwe CRM website
Naast urenregistratie, projectmanagement, verlofregistratie, facturatie, onkostenregistratie en planning biedt Yoobi gebruikers ook een zeer uitgebreid CRM-pakket. Of het nu gaat om goed relatiebeheer of meer grip op verkopen & offertes, met Yoobi CRM kan het allemaal. Ontdek Yoobi CRM op de nieuwe website. 

Optimaliseer je facturatieproces met Yoobi
Als je met Yoobi factureert heb je inzicht en controle op alle onderdelen. Van offerte tot betaling van je facturen door het automatische debiteurenbeheer. Door een boekhoudkoppeling bespaar je ook nog eens fors tijd op je boekhouding. Ontdek het zelf. 

Global Civiel bespaart halve dag per week met Yoobi facturatie module
Global Civiel werkt sinds begin 2020 met Yoobi. Met de Yoobi facturatiemodule is het mogelijk om vanuit de offerte direct een order aan te maken waarmee direct een factuur gemaakt kan worden. Zo bespaart Marco zeker een halve dag per week. Marco vertelt in deze klantcase over zijn ervaringen met Yoobi. 

 

 • Gepubliceerd op:
  17-09-2020
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  26-01-2021
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen

Ontvang de nieuwsbrief: