Nieuwsbrief oktober

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in onze software, leer Yoobi nog beter kennen met tips & tricks. Allemaal te vinden in de nieuwsbrief van oktober. 


Deze maand staat onze nieuwsbrief weer vol tips, tricks en nieuwe features in onze software. Ontdek snel hoe jij meer uit je Yoobi software kunt halen. 

4 tips om meer uit je CRM te halen
Met Yoobi CRM zijn oneindig veel mogelijkheden om relatiebeheer en verkopen makkelijker te maken. Grote kans dat je nog lang niet alle functionaliteiten kent. In dit blog daarom 4 snelle tips om direct meer uit je CRM-pakket te halen.  

Top 5 verbeteringen september releases
Iedere donderdagavond vindt de wekelijkse hot-fix plaats. Support meldingen worden hierin opgelost maar ook rollen we tijdens deze hot-fix verbeteringen en nieuwe functionaliteiten uit. In dit blog de 5 verbeteringen van september.

Nieuwe Yoobi App in aantocht
Yoobi is naast de webversie ook beschikbaar als app voor IOS en Android. Het was echter hoog tijd om de app eens flink aan te pakken. In dit blog vertellen onze UX Designer Charlotte en developer Axel meer over de nieuwe app

5 onmisbare inzicht rapporten
Met de inzicht module van Yoobi verkrijg je inzicht op allerlei vlakken van je organisatie, van omzetprognoses tot omzet per account manager. In dit blog delen we 5 onmisbare inzicht rapporten, maar er zijn er nog veel meer.

Zo vraag je extra licenties aan
1 van de meest gestelde vragen is hoe je het aantal licenties voor actieve gebruikers verhoogt en waar je de prolongatiedatum van je Yoobi contract kunt vinden. We hebben het voor je op een rij gezet in dit support artikel
 • Gepubliceerd op:
  15-10-2020
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  26-01-2021
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen

Ontvang de nieuwsbrief:

 • Nieuwsbrief september
  Nieuwsbrief september

  De nieuwsbrief van september is er! In deze nieuwsbrief vind je onder andere tips voor Yoobi beheerders en het stroomlijnen van je facturatieproces. Lees snel verder voor al het nieuws. 

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief augustus
  Nieuwsbrief augustus

  Ook de afgelopen maand hebben we niet stilgezeten bij Yoobi. In deze nieuwsbrief informeren we je graag over nieuwe ontwikkelingen in onze software, en belangrijker, wat deze voor jou betekenen. Veel leesplezier! 

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief juli 2020
  Nieuwsbrief juli 2020

  Ontdek al het laatste nieuws in de Yoobi nieuwsbrief van juli. Deze maand o.a. nieuws over een nieuwe module & koppeling. 

  nieuwsbrief