Nieuwsbrief oktober 2021

De nieuwsbrief van deze maand staat weer boordevol verbeteringen in onze software en handige tips om nog meer uit Yoobi te halen. Ontdek nu zelf wat er is verbeterd aan onze facturatiemodule zodat jij nog eenvoudiger factureert.

Facturatiemodule nu nog beter!
De afgelopen maanden hebben we, samen met jullie, hard gewerkt aan het verbeteren van onze facturatiemodule. Er staan nog veel meer verbeteringen op stapel, maar op 8 oktober worden de eerste verbeteringen doorgevoerd. We vertellen je er graag meer over. Dus neem de tijd en ontdek het zelf.

30 procent tijd besparen op facturatie? Zo doet Symbus dat!
Sinds oktober 2020 maakt Symbus gebruik van Yoobi voor urenregistratie, facturatie en CRM. Hoe bevalt dat? We vroegen het aan Edwin van Kleef, directeur van Symbus. Lees zijn verhaal en ontdek waarom zij zo tevreden zijn over de software van Yoobi.

Prijswijziging 2022
Met ingang van 1 januari 2022 worden de prijzen van onze software aangepast. Deze verhoging geldt voor alle modules voor professional, team & corporate. De prijswijziging wordt doorgevoerd gelijktijdig met de prolongatiedatum.

5 onmisbare inzichtrapporten
Met de inzicht module van Yoobi verkrijg je inzicht op allerlei vlakken van je organisatie, van omzetprognoses tot omzet per account manager. In dit blog delen we 5 onmisbare inzichtrapporten, maar er zijn er nog veel meer.

Zo vraag je extra licenties aan
1 van de meest gestelde vragen is hoe je het aantal licenties voor actieve gebruikers verhoogt en waar je de prolongatiedatum van je Yoobi contract kunt vinden. We hebben het voor je op een rij gezet in dit support artikel

 

 • Gepubliceerd op:
  07-10-2021
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  07-10-2021
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen