Nieuwsbrief november

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in onze software, leer Yoobi nog beter kennen met tips & tricks. Allemaal te vinden in de nieuwsbrief van november.


Deze maand staat onze nieuwsbrief weer vol tips, tricks en nieuwe features in onze software. Ontdek snel hoe jij meer uit je Yoobi software kunt halen. 

Binnen 1 minuut verlof toekennen
Het is alweer november en de decemberdrukte staat voor de deur. Als je straks zorgeloos wilt genieten van de feestdagen, dan regel je natuurlijk nu al het verlofsaldo voor je medewerkers in 2021. Ontdek hoe je binnen een minuut aan alle medewerkers verlof toekent.

Top 5 verbeteringen oktober releases
Iedere donderdagavond vindt de wekelijkse hot-fix plaats. Support meldingen worden hierin opgelost maar ook rollen we tijdens deze hot-fix verbeteringen en nieuwe functionaliteiten uit. In dit blog de 5 verbeteringen van oktober.

Prijsverhoging doorvoeren doe je zo
Het komt vaak voor dat er aan het begin van een nieuw kalenderjaar een prijsindexering plaatsvindt. Met Yoobi is het eenvoudig om voor alle producten of abonnementen in bulk de wijziging door te voeren. Hoe je dit precies doet leggen we uit op onze support portal

Meer inzicht in uren en cijfers in 2021
Inzicht in je cijfers is onmisbaar voor iedere ondernemer. Met de Yoobi inzichtmodule draai je in een handomdraai allerlei handige inzicht rapporten. In dit blog delen we er 3 zodat je 2021 met meer inzicht begint.

Hoe regiekr8 met Yoobi zorgt voor efficiënte processen
Regiekr8 koos begin zomer 2020 voor Yoobi. Vanaf september gebruiken ze de gekozen modules volop. Wij spraken met Gertjan de Vogel over de eerste bevindingen van het werken met Yoobi
 • Gepubliceerd op:
  17-11-2020
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  26-01-2021
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen

Ontvang de nieuwsbrief:

 • Nieuwsbrief oktober
  Nieuwsbrief oktober

  Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in onze software, leer Yoobi nog beter kennen met tips & tricks. Allemaal te vinden in de nieuwsbrief van oktober. 

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief september
  Nieuwsbrief september

  De nieuwsbrief van september is er! In deze nieuwsbrief vind je onder andere tips voor Yoobi beheerders en het stroomlijnen van je facturatieproces. Lees snel verder voor al het nieuws. 

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief augustus
  Nieuwsbrief augustus

  Ook de afgelopen maand hebben we niet stilgezeten bij Yoobi. In deze nieuwsbrief informeren we je graag over nieuwe ontwikkelingen in onze software, en belangrijker, wat deze voor jou betekenen. Veel leesplezier! 

  nieuwsbrief