Nieuwsbrief november 2021

De november nieuwsbrief van Yoobi staat weer boordevol nieuwe ontwikkelingen van onze software en handige tips om alvast soepeltjes aan 2022 te beginnen. Flinke optimalisaties in de planningsmodule, een update van de Yoobi app en zelf instellen welke notificaties je ontvangt. Dat én meer lees je in onze november nieuwsbrief. Veel leesplezier!

Veel verbeteringen in nieuwe release
Op donderdag 4 november staat er een release gepland met een flink aantal optimalisaties en vernieuwingen. Vanaf vrijdag 5 november zijn deze zichtbaar in jouw Yoobi omgeving. Zo is onder andere de App verbeterd, stel je zelf notificaties in, gaat 2FA via de Yoobi App en verdien je korting door Yoobi aan te bevelen bij anderen!

Prijsverhoging doorvoeren doe je zo
Het komt met regelmaat voor dat er aan het begin van een nieuw kalenderjaar een prijsindexering plaatsvindt. Met de Yoobi module 'producten en abonnementen' is het eenvoudig om voor alle producten of abonnementen in bulk de wijziging door te voeren. Hoe je dit precies doet leggen we uit op onze support portal. 

Meer gemak met de planningsmodule
De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het optimaliseren van de Yoobi planningsmodule. Hierbij hebben wij goed gelet op de wensen van de gebruikers. Wanneer je gebruik maakt van deze module zijn de wijzigingen vanaf 5 november zichtbaar in jouw Yoobi omgeving.

Binnen 1 minuut verlof toekennen
Het is alweer november en de decemberdrukte staat voor de deur. Straks zorgeloos genieten van de feestdagen? Regel dan nu al het verlofsaldo voor je medewerkers in 2022. Binnen een minuut ken je aan alle medewerkers verlof toe en heb je er geen omkijken meer naar! Nog geen verlof? Ontdek de voordelen!

Meer inzicht in je uren en cijfers in 2022
Inzicht in je cijfers is onmisbaar voor iedere ondernemer. Met de Yoobi inzichtmodule draai je in een handomdraai allerlei handige inzicht rapporten. Klopt je budget wel met wat een project werkelijk kost, hoeveel omzet levert een klant op? Er is van alles mogelijk, we delen er 3 zodat je 2022 met meer inzicht begint.

 • Gepubliceerd op:
  02-11-2021
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  02-11-2021
 • Tag:
  verlof,planning,nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen

Ontvang de nieuwsbrief:

 • Nieuwsbrief oktober 2021
  Nieuwsbrief oktober 2021

  De nieuwsbrief van deze maand staat weer boordevol verbeteringen in onze software en handige tips om nog meer uit Yoobi te halen. Ontdek nu zelf wat er is verbeterd aan onze facturatiemodule zodat jij nog eenvoudiger factureert.

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief juni 2021
  Nieuwsbrief juni 2021

  De nieuwsbrief van juni staat weer vol interessante artikelen. Zo vertellen we je meer over de nieuwe App, die je nu toch écht moet installeren. We interviewden WeY Strategie Realisatie. Zij besparen 80% aan tijd op facturatie dankzij Yoobi. We hebben het support menu onder handen genomen. Kortom, ga er even lekker voor zitten en neem de tijd om onze nieuwsbrief te verslinden. 

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief september 2021
  Nieuwsbrief september 2021

  Ondanks de vakantietijd hebben we bij Yoobi niet stilgezeten. De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan verschillende onderdelen van onze software. In deze nieuwsbrief vertellen we je er graag meer over.