Nieuwsbrief mei 2021

In de mei nieuwsbrief hebben we weer een aantal tips, leggen we uit hoe je vervallen verlofuren voorkomt en hoe we de performance van Yoobi verbeteren. Lees snel verder voor meer nieuws. 18 do's and don'ts in Yoobi

Er zijn altijd een aantal dingen die ruimte geven om Yoobi nóg efficiënter te gebruiken. We geven je in dit blog 18 absolute do’s & don'ts voor optimaal gebruik van de software. Doe er je voordeel mee!

Nieuwe regels reiskosten vergoeding
Vanaf 1 juli gelden nieuwe regels omtrent de reiskosten vergoeding. Hierbij worden alleen daadwerkelijke reisdagen vergoed. We leggen uit hoe je dit administratief in Yoobi regelt. 

Flinke update Yoobi performance
We hebben de afgelopen maanden flink geïnvesteerd in de performance van Yoobi. We vertellen je graag wat we hebben verbeterd aan de performance van Yoobi zodat het nu en in de toekomst een stabiel platform is en blijft. 

Voorkom vervallen verlofuren
Voor medewerkers komen wettelijke verlofuren uit 2020 op 30 juni 2021 te vervallen. Indien er uren komen te vervallen wordt de vervaldatum en het aantal te uren in de verlofkaart van de medewerker getoond. We leggen uit hoe je dit voorkomt.

Werknemers krijgen vakantie-uren moeilijk op
Een weekje vrij nemen in het vroege voorjaar deden veel werknemers dit jaar niet blijkt uit onderzoek. De NOS vroeg onder andere aan Yoobi cijfers over het opnemen van verlof gedurende corona. 

 • Gepubliceerd op:
  27-05-2021
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  08-06-2021
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen

Ontvang de nieuwsbrief:

 • Nieuwsbrief april 2021
  Nieuwsbrief april 2021

  In de nieuwsbrief van april geven lees je alles over de nieuwe Yoobi App, delen we onmisbare inzichtrapporten, regel jij je feestdagen als een pro en meer! Lees snel verder. 

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief maart 2021
  Nieuwsbrief maart 2021

  In de nieuwsbrief van maart geven we je maar liefst 23 tips, lees je alles over de nieuwe Yoobi App en wat er nieuw is in Yoobi. 

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief februari 2021
  Nieuwsbrief februari 2021

  In de nieuwsbrief van februari vertellen we je alles over onze nieuwe filter uitbreidingen, lees je een mooi klantverhaal over self billing en geven we, zoals altijd, tips om nog meer uit Yoobi te halen.