Nieuwsbrief maart 2021

In de nieuwsbrief van maart geven we je maar liefst 23 tips, lees je alles over de nieuwe Yoobi App en wat er nieuw is in Yoobi. 


Tijd voor de nieuwsbrief! Het was een drukke maand vol met verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. Het hoogtepunt is toch echt de nieuwe App! Heb jij hem al geïnstalleerd? Je leest er meer over in onze maandelijkse nieuwsbrief. En als je hem dan toch leest, ontdek dan direct 23 handige tips!

Nieuw in Yoobi
De afgelopen maand hebben we een aantal verbeteringen en nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan Yoobi. Zo is er nieuws over self billing, taken en de API. We zetten de belangrijkste voor je op een rij.

18 do's & dont's in Yoobi
Er zijn altijd een aantal dingen die ruimte geven om Yoobi nóg efficiënter te gebruiken. We geven je in dit blog 18 absolute do’s & dont’s voor optimaal gebruik van de software. 

3 redenen op de nieuwe Yoobi App direct te installeren
Met de Yoobi App registreer je uren snel & on-the-go, heb je je CRM in je binnenzak, vraag je verlof aan, zorg je voor inzicht in openstaande taken én meer. Download hem voor iOs of Android. Er zijn ontelbaar veel redenen om de App direct te installeren, ontdek ze allemaal in ons nieuwste blog.

Voorkom vervallen verlofuren
Voor veel medewerkers komen wettelijke verlofuren uit 2020 op 30 juni 2021 te vervallen. Indien er uren komen te vervallen wordt de vervaldatum en het aantal te vervallen uren in de verlofkaart van de medewerker getoond. Nu is het de perfecte tijd om werknemers te herinneren hier alert op te zijn. 

5 tips om je account te deblokkeren
Wachtwoord vergeten, te lang niet ingelogd of een activatie link niet tijdig gebruikt. Het komt vaker voor dan je denkt. Een veelvoorkomende vraag is dan ook hoe je een account deblokkeert. Soms komt het voor dat een account opnieuw geblokkeerd wordt ná het deblokkeren. We geven je 5 tips om dit te voorkomen.

 • Gepubliceerd op:
  18-03-2021
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  08-06-2022
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen

Ontvang de nieuwsbrief:

 • Nieuwsbrief februari 2021
  Nieuwsbrief februari 2021

  In de nieuwsbrief van februari vertellen we je alles over onze nieuwe filter uitbreidingen, lees je een mooi klantverhaal over self billing en geven we, zoals altijd, tips om nog meer uit Yoobi te halen. 

 • Nieuwsbrief januari
  Nieuwsbrief januari

  In de nieuwsbrief van januari vertellen we je alles over de nieuwe wetgeving omtrent reiskostenvergoeding. Ook ontdek je de vele mogelijkheden van de Yoobi API en delen we handige tips. 

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief december
  Nieuwsbrief december

  In deze nieuwsbrief informeren we je graag over nieuwe ontwikkelingen in onze software, en belangrijker, wat deze voor jou betekenen. Ook blikken we terug op 2020. Veel leesplezier!

  nieuwsbrief