Nieuwsbrief juni 2021

De nieuwsbrief van juni staat weer vol interessante artikelen. Zo vertellen we je meer over de nieuwe App, die je nu toch écht moet installeren. We interviewden WeY Strategie Realisatie. Zij besparen 80% aan tijd op facturatie dankzij Yoobi. We hebben het support menu onder handen genomen. Kortom, ga er even lekker voor zitten en neem de tijd om onze nieuwsbrief te verslinden. 4 redenen op de nieuwe Yoobi App direct te installeren

Eerder gaven we je 3 redenen om de nieuwe Yoobi App te downloaden. Nu komt daar een vierde bij. Momenteel krijg je bij het gebruiken van de oude app een notificatie om de nieuwe App te gebruiken. Vanaf 30 juni komt de oude app volledig te vervallen en is deze niet meer te gebruiken. Leer de nieuwe App alvast kennen en ga moeiteloos over.

Zo boekt WeY Strategie Realisatie 80% tijdswinst op het facturatieproces
WeY Strategie Realisatie maakte tot vorig jaar geen gebruik van urenregistratie of facturatie software. Alles deden zij in Excel en facturen maakten ze in Word. Op de backoffice was 1 persoon verantwoordelijk voor de volledige administratie. Toen deze tijdelijk wegviel moest er een oplossing komen, en snel. Ze kozen voor Yoobi. Eric Yntema vertelt wat het hen oplevert.

Yoobi Help & Support menu verbeterd
De Yoobi Help & Supportknop heeft een flinke metamorfose ondergaan. Hierdoor vind je sneller wat je zoekt, volg je eenvoudig de status van supportmeldingen en wordt je gewaarschuwd in het geval van een tijdelijke storing. 

Waarom het loont Yoobi aan een BI-tool te koppelen
Business Intelligence (BI) is allang niet meer alleen voor grote bedrijven. Ook mkb bedrijven hebben baat bij het gebruik van BI. In dit blog vertellen we je waarom het loont om Yoobi aan een BI tool te koppelen. 
 

Zo werkt extern accorderen in Yoobi
Wanneer je als organisatie werknemers bij opdrachtgevers hebt werken wil je snel & makkelijk uren laten goedkeuren. Met de optionele module ‘Extern accorderen’ is dit appeltje-eitje. Het zorgt voor een tijdsbesparing en meer gemak, ontdek hoe het werkt in het blog. 

 
 • Gepubliceerd op:
  24-06-2021
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  24-06-2021
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen

Ontvang de nieuwsbrief:

 • Nieuwsbrief mei 2021
  Nieuwsbrief mei 2021

  In de mei nieuwsbrief hebben we weer een aantal tips, leggen we uit hoe je vervallen verlofuren voorkomt en hoe we de performance van Yoobi verbeteren. Lees snel verder voor meer nieuws. 

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief april 2021
  Nieuwsbrief april 2021

  In de nieuwsbrief van april geven lees je alles over de nieuwe Yoobi App, delen we onmisbare inzichtrapporten, regel jij je feestdagen als een pro en meer! Lees snel verder. 

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief maart 2021
  Nieuwsbrief maart 2021

  In de nieuwsbrief van maart geven we je maar liefst 23 tips, lees je alles over de nieuwe Yoobi App en wat er nieuw is in Yoobi. 

  nieuwsbrief