Nieuwsbrief januari

In de nieuwsbrief van januari vertellen we je alles over de nieuwe wetgeving omtrent reiskostenvergoeding. Ook ontdek je de vele mogelijkheden van de Yoobi API en delen we handige tips. Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en succesvol 2021. Ook in 2021 is ons doel om jou zoveel mogelijk tijd te laten besparen met onze software. Wij hebben er zin in. In de eerste nieuwsbrief van dit jaar delen we een aantal handige tips om 2021 goed van start te gaan. Veel leesplezier.

4 tips om 2021 goed te beginnen
Eerder deelden we al tips over het goed afsluiten van 2020 en het voorbereiden van 2021. We hebben echter nóg drie tips voor je. Met deze tips laat je achterstallige werkzaamheden uit het voorgaande jaar eenvoudig en snel achter je. Zo kan je je volledig focussen op je doelen voor het nieuwe jaar. Je ontdekt de tips in ons blog.

Prijswijziging
Voor abonnementen die vanaf 1 februari 2021 gefactureerd worden gelden prijswijzigingen. De prijswijziging wordt doorgevoerd voor Yoobi Team & Corporate gebruikers. Yoobi CRM wijzigt voor Professional, Team & Corporate gebruikers. Overige modules en add-ons wijzigen niet. Meer informatie vind je op onze supportwebsite.

Nieuwe regels reiskostenvergoeding. Hoe regel je dat in Yoobi?
Sinds maart 2020 werkt het overgrote deel van Nederland vanuit huis. Dit vraagt om allerhande aanpassingen. Zo ook het beleid omtrent de reiskostenvergoeding. Per januari 2021 verandert deze wetgeving. We leggen uit hoe je dit in Yoobi regelt.

Maak kennis met de Yoobi API
Yoobi koppelt met diverse andere software, zoals boekhoudpakketten en servicedesk software. In dit blog vertellen we je meer over onze eigen API. Met de Yoobi API zijn de mogelijkheden eindeloos. In dit blog geven we je drie concrete voorbeelden.

Volg ons op LinkedIn
Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van het meest recente en belangrijkste nieuws. Wil je écht alles als eerste weten? Volg ons dan op LinkedIn. Hier is vaak het aller- allerlaatste nieuws te vinden. Zien we je daar?

 

 • Gepubliceerd op:
  19-01-2021
 • Gemaakt door:
  Margot Jonker
 • Bijgewerkt op:
  26-01-2021
 • Tag:
  nieuwsbrief
 • Delen:
  Delen

Ontvang de nieuwsbrief:

 • Nieuwsbrief december
  Nieuwsbrief december

  In deze nieuwsbrief informeren we je graag over nieuwe ontwikkelingen in onze software, en belangrijker, wat deze voor jou betekenen. Ook blikken we terug op 2020. Veel leesplezier!

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief november
  Nieuwsbrief november

  Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in onze software, leer Yoobi nog beter kennen met tips & tricks. Allemaal te vinden in de nieuwsbrief van november.

  nieuwsbrief
 • Nieuwsbrief oktober
  Nieuwsbrief oktober

  Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in onze software, leer Yoobi nog beter kennen met tips & tricks. Allemaal te vinden in de nieuwsbrief van oktober. 

  nieuwsbrief